Samsung Galaxy SIII 4.1.1 JB - Merakla Beklenen Quadrant Benchmark Sonucu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
yok elleme ;) ama sen bilirsin. arastirma yap hakkinda ona gore degerlerle oynayabilirsin.

işlemcileri 1.8 GHZ'ye kilitledim 1500 mV verdim normalde 1.400 mV'tu Performance Moduna aldım ve noop'u seçtim :evet: yaptığım tek buydu

badmus

badmus

Üye

işlemcileri 1.8 GHZ'ye kilitledim 1500 mV verdim normalde 1.400 mV'tu Performance Moduna aldım ve noop'u seçtim :evet: yaptığım tek buydu

dikkat et de alev almasin canavar.

overlok makinesi yav :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
şok etkisi :ehe

dual bootla stock jb - paranoid android kurdum bu arada. 2. sayfanin basinda ss var tablet ui . daha fazla resim atabilirim.

gördüm sağol,Türkiye romunu bekliyorum o gelince yapacam 2 kere rom atmak istemiyorum Rom flashlamak zararlı çünki :evet:

- - - Eklendi - - -

dikkat et de alev almasin canavar.

overlok makinesi yav :ehe

overlok makinesi cebinize geldi :ehe

badmus

badmus

Üye

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Benchmark'a inanmıyorum bir ara 4.0.4'de bench'e koymuştu hatta ben tartışma ortasında yoruma eklemiştim şimdi bulmam zor ama One X süper sonuç almıştı ki desteklenmediği halde :) Yani benchmark'ı sallamayın :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Benchmark'a inanmıyorum bir ara 4.0.4'de bench'e koymuştu hatta ben tartışma ortasında yoruma eklemiştim şimdi bulmam zor ama One X süper sonuç almıştı ki desteklenmediği halde :) Yani benchmark'ı sallamayın :)

bazen birbirini tutumuyor ama :evet: bu arada arkadaşlar hepinize iyi bayramlar diliyorum :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

???

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben de samsung felan yayinladi zannettim:D

saruman_me

saruman_me

Üye

htc one x orjinal 4.0.4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt