Samsung Galaxy SII Wireless Klavye Bağlamak

Sponsorlu Bağlantılar

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SII Wireless Klavye Bağlamak
Merhaba arkadaşlar samsung galaxy SII chazımda wireless klavyemi kullanmak istiyorum
Otg kablom var klavyenin sinyal vericisini direkt bağlıyorum ama klavyeyi görme konusunda bı sıkıntı oluyor
Bu sorun nasıl çözülebilir..... Yardımlarınızı esirgemeyin

Klavyenin Screenshootu

serif55

serif55

Üye
Xperia Arc s imde Microsoft Desktop 3000 serisi set var kablosuz ikisi bir arada sıkıntısız çalışıyor, farklı bir klavye denedin mi kardeşim?

Ayrıca kullandığın rom orjinalmi yoksa custom rom mu?

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal rom kullanıyorum

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Orjinal sürümü ne yukarida arkasın bahsertigi klavye bende de var telfonum galxy s2 surum olarak 4.1.2 orjinal rom kullaniyorum usb den takılan herseyi bağlıyorum sorunsuz çalışıyor

- - - Eklendi - - -

Orjinal sürümü ne yukarida arkasın bahsertigi klavye bende de var telfonum galxy s2 surum olarak 4.1.2 orjinal rom kullaniyorum usb den takılan herseyi bağlıyorum sorunsuz çalışıyor

serif55

serif55

Üye
Orjinal romda yapabileceklerin sınırlı, custom rom olsaydı yada telin root lu olsaydı her türlü hallederdik bi yamayla bu işi

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Rom orjinal ama telefon rootlu
Sürüm android 4.1.2 XXLS6
Tamam galiba sorunun nerde olduğunu buldum
Bu klavyede kırmızı ışıklı yerin orda trackball var galiba ondan hem klavye hemde mouse olarak görüyor ve bundan olmuyo sanırsam

serif55

serif55

Üye
Daha öncedende söylediğim gibi farklı bir set ile denemişmiydiniz cihazı? Yani klavyesi ve fare ayrı olan bir set bu şekilde bi sorun oluşacağını sanmıyorum

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Uppp ???????

Cihazım rootlu bu sorunu nasıl çözebilirim ???

Üst Alt