Ama Samsung galaxy S II en çok tartışılan büyüklügü beni büyüledi gerçekten..
Telefonu incelemek için bir magazaya gittim. telefon çok ince kamera yeri çok iyi genelde köşelerde oluyor telefon düşünce köşedeki kameranın zarar görme ihtimalide artıyor...telefon 2.3 ile geliyormuş yeni ögrendim çok iyi bence...telefon zaten çok hızlı 1 Gb Ram çok çok iyi. Her Türlü SGS'2güç dersen 2x sgs2 yi yiyor burda sensationu demeye gerek yok bile ama güçlü bir gpu su var şu güncel sürüme gelirsek çoğu firmanın itirafı çok komik esas sisteme o kadar çok güncelleme geliyor ki biz arayüzü tam bitirmişken yeniden yazıyoruz burda en hızlı olan ise htc çünkü onlar hemen güncelleme sunuyorlar ama kalite kullanım derseniz htc derim ben biraz daha ucuz ama güç derseniz 2x derim
hayır en hızlı lg optimus 2x bilmeden yazmayın daha android froyo olmasına karşı yeni sürüm kullanan sgs2 yi benchmarklarda geçiyor oyunlarda daha iyi

nse benim tercihim sensation olurdu iyi tercikler
(kafa karışıklığı yaptıysam
)ya kardeş sana şöle bişede söliyim bu soruyu soran herkeze s2 diyordum ama artık sıkıldım hayallerimdeki telefondu ama 1 kaç yıl içinde nerdeyse herkezde o telefondan olcak kimsede bi merak uyandırmıycak o telefon htc sensation alırsın hem senin içinde bir merak uyanır hemde biri görünce bu telefonun modeline felan meraklanır insanlar (günümüzde iphone gibi iphone görünce artık insanlar fazla meraklanmıyo ) bunu bende yeni anladım çok zengin kişilere baarsan çoğunda böyle farklı model telefon lar kullanılıyor bende çok fazla uzattımnse benim tercihim sensation olurdu iyi tercikler
(kafa karışıklığı yaptıysam
)

@Elektr0 dediğin doğru artık android güç tüketmek yerine ios ve ya MeeGo gibi olursa daha mantıklı olur cihazların fiyatı düşer he belki 1080p çekme şansı olmaz ama o kadar küçük lens ile bende istemiyorum 1080p yi

önemli olan özellik ne işlemci Ne kamera Ne işletim sistemi şuan Enerji önemli...yeni kaynaklar önemli .. şuana kadar ben görmedim...Yeni bir enerji teknolojisi...