Samsung Galaxy SII için uygulama önerisi... [Yorum At]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SII için uygulama önerisi... [Yorum At]
Arkadaşlar bu sabah bir galaxy s2 aldık cihazdan son derece memnunuz fakat mağaza'ya girmeye korkuyorum çünkü bir hafta önce enişteme ace hediye etmişler marketten telefonu doldurmuş sonra o sırada telefona virüs bulaşmış yazılımı yeniden yüklemişler sorun çözülmüş...

sizlerin en çok hoşuna giden oyunların,uygulamaların bana ismini verirseniz sevinirim + bu mağazadan gelen virüslere karşı bir çözümünüz var mı ?

klongs

klongs

Üye
bir şey olmaz ben hep indiriyorum +18li asyalı uygulamaları indirme yeter

PriZm

PriZm

Üye
+18li asyalı uygulamaları indirme yeter

Doğru.onların alayı virüs.

benim sana önereceklerim,

Shazam
Angry birds serisi
sims freeplay
gt racing
cut the rope
where's my water
mx player
poweramp
songify

başlangıç için bu programlar yeter :)

klongs

klongs

Üye
​birde temple run indir

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bir şey olmaz ben hep indiriyorum +18li asyalı uygulamaları indirme yeter

merak etme +18 filimler falan indirmem:aha::kop::naughty::kıskıs:

- - - Eklendi - - -

beyler peki bu mağazadan sızabilecek virüslere karşı koruyan bir program v.s var mı ?

klongs

klongs

Üye
avast falan var ama ben kullanmıyorum

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
avast falan var ama ben kullanmıyorum

peki bulaşırsa nasıl temizlenir yazılım atmadan,cihazın romunu şişirmek istemiyorum da + android de jailbreak gibi bir işlem var mı ? bedava oyun açısından ?

klongs

klongs

Üye
apk var direk atıyorsun ayarlardan marketdışı uygulamalara izin ver diyorsun herhangi bir dosya yöneticisi ile yüklüyorsun

PriZm

PriZm

Üye
peki bulaşırsa nasıl temizlenir yazılım atmadan,cihazın romunu şişirmek istemiyorum da + android de jailbreak gibi bir işlem var mı ? bedava oyun açısından ?
antivirüse hiç gerek yok.yayımcısı tanınmış olmayan,uygulama puanı 3 ten düşük olan,+18 uygulamaları indirme virüs falan olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Root atınca market uygulamaları bedava mı oluyordu :hmmm Bir de bir şey soracam Android de bundan sonra gelecek güncellemeyi Gs2 alır mı acaba :hmmm

FeC!

FeC!

Üye
Juice defender Ultimate basta zaten. Dolphin Browser. Go launcher falan falan... Apkmania.com a girin bol uygulama var. :) gayet rahat. İndirin isrediklerinizi... :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Juice defender Ultimate basta zaten. Dolphin Browser. Go launcher falan falan... Apkmania.com a girin bol uygulama var. :) gayet rahat. İndirin isrediklerinizi... :)

sağolasın babamı sabırsızlıkla bekliyorum:eller:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt