Şehriyar
Üye
-
Konu Sahibi
-
yaptığın rom hangisi göremedim ? link koyarsan sevinirim ?
Bide kullanımı nasıl artıları eksileri nelerdir ? bilgi paylaşırsan sevinirim dostum.
apboot dosyasi surum yukseltirken lazim ornegin 2.2 den 2.3 e gecerken lazim eger 2.3 kuruluysa gerek yok.. i9000 icin kiesde guncelleme yok mu ya en temizi o olur aslinda ..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdosyasında bootloader yerine konulacak apboot dosyası yok paylasırsan sevinirim
2.2 den 2.4 e gecicem ondan istiyorumapboot dosyasi surum yukseltirken lazim ornegin 2.2 den 2.3 e gecerken lazim eger 2.3 kuruluysa gerek yok.. i9000 icin kiesde guncelleme yok mu ya en temizi o olur aslinda ..
suan bunu yaptigin icin de garanti disi kaldi ki
----------Eklendi @ 09:22:42 ---------- Yazıldı @ 08:42:31 ----------
kies guncellemelerinin cikmasini beklemen lazim
aynen kardes bu kadar basitSelam Sehriyar ;Garanti Dışı Kalsın Yaw Ne Olacakki Sanki Öyle Çokta Anlarlarya Rom AttığımıGarantilik bi durum olursa eski romu atar götürürüm bende
mrb galaxy mini için adroid 2.3 yüklenince flash destekli mi oluyor ? yani google'da istediğim siteden istediğim videoyu oynatabilme özelliği ekleniyor mu?
onu biliyorum youtube facebook gibi videolar açıyor fakat benim istediğim normal google'dan istediğim videoyu açmak onun için skyfire programını önerdiler o açıyor mu bilgi verirseniz makbule geçer teşekkürler.Android sürümü farketmez kardeş işlemcin desteklemiyor.. Ama yinede flash player yükleyebilir bazı videoları seyredebilirsin youtube dan falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?