Şehriyar
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba Sehriyar Kardeş ;
Allah senden razı olsun ya lanet bi rom yüklemiştim ne kamera ne video oynatıcı çalışmıyordu betaydı sanırım
Neyse bunun üzerine senin tavsiyen olan kies romu Android 2.3.4 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyükledim odinden ondan sonra sana çok dua ettim valla.çok araştırmama rağmen çözüm bulamamıştım.Android 2.3.4 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyükledikten sonra android market tamamen açıldı tüm uygulamalar.Batarya %50 artış gösterdi (ki hergün aynı şekilde kullanıyorum zaten) uygulamarın hızı menü geçişleri harika oldu vallatamamen stabil ve hatasız.türkçe klavye dil desteğide mevcut.kısacası şu ana kadar çok rom denedim en memnun olduğum bu oldu.telefonu kullanırken zevk almaya başladım.kesinlikle tavsiyem i9003 galaxy sl kullanıcıları tereddütsüz diğerlerine bile bakmadan Android 2.3.4 : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızromunu yükleyin kesinlikle memnun kalacaksınız.
Sehriyarr Çok Çok Teşekkürler Kardeşim Ellerine Sağlık.
İyi Forumlar.
Kardesim ben " I9003XXKPE " 2.3.4 yükledim smdideMerhaba Sehriyar Kardeş ;
Allah senden razı olsun ya lanet bi rom yüklemiştim ne kamera ne video oynatıcı çalışmıyordu betaydı sanırım
Neyse bunun üzerine senin tavsiyen olan kies romu Android 2.3.4 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyükledim odinden ondan sonra sana çok dua ettim valla.çok araştırmama rağmen çözüm bulamamıştım.Android 2.3.4 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyükledikten sonra android market tamamen açıldı tüm uygulamalar.Batarya P artış gösterdi (ki hergün aynı şekilde kullanıyorum zaten) uygulamarın hızı menü geçişleri harika oldu vallatamamen stabil ve hatasız.türkçe klavye dil desteğide mevcut.kısacası şu ana kadar çok rom denedim en memnun olduğum bu oldu.telefonu kullanırken zevk almaya başladım.kesinlikle tavsiyem i9003 galaxy sl kullanıcıları tereddütsüz diğerlerine bile bakmadan Android 2.3.4 : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızromunu yükleyin kesinlikle memnun kalacaksınız.
Sehriyarr Çok Çok Teşekkürler Kardeşim Ellerine Sağlık.
İyi Forumlar.
hocam dosya ismine dikkat et uzantısı .tar olan dosyayı klasöre çıkarmayacaksın
evet dostum aynen öyle yapacaksın
onceki surum betaydi ama romu 2 kez yukleyince duzeliyordu o sorunlar defalarca soylemistim ama gormemissin heralde yazik olmus.. benim yaptigim romu bekle sen de hizi gor
çok teşşekürler yapabildim
yaptigim romu denedinmi ?doğru diyorsun 2 kez yükleseydim düzelirdi belki ama sinek ufak mide bulandırıyor işte.Şimdiki romdan çok memnunum herhangi bir problem yok sehriyar.ama tabiki sonradan senin tavsiyen olan romları bekliyoruz.inşallah kardeşim takip ediyorum konuyu ----------Eklendi @ 01:37:00 ---------- Yazıldı @ 01:28:41 ----------
yaptigim romu denedinmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?