Kingmortall
Üye
bildirim cubugu boyleSs atar mısınız ? Bende görsem cihazım daha gelmedi [emoji4]
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bildirim cubugu boyleSs atar mısınız ? Bende görsem cihazım daha gelmedi [emoji4]
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Sanki normal google android arayüzündeki gibi olmuşbildirim cubugu boyle
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alişmasi biraz zaman alacak kamera uygulamasi da degişmişBence çok güzel arayüze uyumlu bir panel
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Samsung başlığı adı altında konuşuyoruz.ios değil.Hayır benim 5s im ios son sürüm 0 kasma halen daha s7 de hiç bir sorun olmaz merak etme
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tüm cihazlar demiştiniz ayrıca samsung dada böyle bu eskidendi o işlerSamsung başlığı adı altında konuşuyoruz.ios değil.
Tamam siz haklısınız.Tüm cihazlar demiştiniz ayrıca samsung dada böyle bu eskidendi o işler
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen sana katılıyorum kardeşim. Bi sonraki modeli almaya zorlamak için bu güncellemeler. Apple için de geçerliGüncelleme hiç bir zaman iyi birşey değildir arkadaşlar telefonuma extra yenilikler kazandıracak olarak düşünmeyin mesela 5mp yi 10mp'le çıkaracak değil sonuçta hep telefondan götürür.Şarjınız mutlaka daha az gidecek çünkü ram daha fazla kullanmaya başlayacak sistemi daha çok zorlayacak hafıza azalacak yükledikçe kasmaya başlayacak en fazla 1 hafta yaşarsınız keyfini.Zaten güncelleme vermelerinin sebebide bu.Bir süre sonra kasma donma problemleri yaşasınlarki daha üst modelini alıp kurtulmak istesinler.Şöyle bir geriye bakıp düşündüğünüzde bu döngü zaten yıllardır devam etmekte.satın al yazılım güncelle yavaşlasın model yükselt.
Sıkıntı yavaşlama değil kardeşim. Sıkıntı batarya ve kullanıcıyı kısıtlamasıDaha s8 çıkmadan neyin yavaşlatması onu anlamıyorum yatelefonun hızına bakıp alınıyosa kimse s7 almazdı merak etmeyin.
güncelleme sonrası batarya kötüleştimi veya ne konuda kısıtladı bu güncelleme sizi? ayrıca arkadaş kasmaya donmaya başlaması vs. demişti mesajına bakarsanızSıkıntı yavaşlama değil kardeşim. Sıkıntı batarya ve kullanıcıyı kısıtlaması
S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
Kasma konusunda katılmam tabiki ama batarya ve kullanım açısından kısıtlanma ve kullanım ömründe bariz azalma var maalesefgüncelleme sonrası batarya kötüleştimi veya ne konuda kısıtladı bu güncelleme sizi? ayrıca arkadaş kasmaya donmaya başlaması vs. demişti mesajına bakarsanız
Bende güncelledim şimdi bakalımKasma konusunda katılmam tabiki ama batarya ve kullanım açısından kısıtlanma ve kullanım ömründe bariz azalma var maalesef
S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
çok hoşuma gitmedi nedense ya da alışamadımVar onlar baya modlar gelmiş gereklimiydi bilinmez.Şu bazı uygulamaların arkasına klasör simgesi gibi bir şey gelmiş bunu kapatmanın bir yolu yokmuEğer pil performansı kötüyse güncellemeyelim ya. Ekranın çözünürlüğünü 1k ya düşürme falan yok mu var diyolardı
İyi iyi alıştıkça iyi geliyo sorun çıkarsa canlı destek uygulamsı gelmiş canlı destekle sorun bildirebiliyon 7.1.1 gelir zaten 1-2 aya yamayla sorunları çözerlerValla istemeyerek güncelliyorum sırf o kadar beklediğim için inşallah değer.. Ama hiç değmeyecek gibi duruyo eski panel arayüz falan daha iyi duruyo sanki
Dostum çok haklısın. Bende 5s kullanıyordum aldığımda ios 7 idi. Şarj çok rahat 2 gün gidiyordu. Sürekli güncellemeler çıktı batarya performansı düştü 1 günü zor çıkarmaya başladı telefon. Servise gitti geldi batarya değişti yine aynı. Sattım bende s7 aldım.Güncelleme hiç bir zaman iyi birşey değildir arkadaşlar telefonuma extra yenilikler kazandıracak olarak düşünmeyin mesela 5mp yi 10mp'le çıkaracak değil sonuçta hep telefondan götürür.Şarjınız mutlaka daha az gidecek çünkü ram daha fazla kullanmaya başlayacak sistemi daha çok zorlayacak hafıza azalacak yükledikçe kasmaya başlayacak en fazla 1 hafta yaşarsınız keyfini.Zaten güncelleme vermelerinin sebebide bu.Bir süre sonra kasma donma problemleri yaşasınlarki daha üst modelini alıp kurtulmak istesinler.Şöyle bir geriye bakıp düşündüğünüzde bu döngü zaten yıllardır devam etmekte.satın al yazılım güncelle yavaşlasın model yükselt.