Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Ss atar mısınız ? Bende görsem cihazım daha gelmedi [emoji4]

iPhone ile uygulamasından gönderildi.
bildirim cubugu boyle

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: __xXx__ ve theeternal

theeternal

theeternal

Üye
  • Beğen
Tepkiler: __xXx__ ve Kingmortall
hikmet366

hikmet366

Üye
Bence çok güzel arayüze uyumlu bir panel

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Bence çok güzel arayüze uyumlu bir panel

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alişmasi biraz zaman alacak kamera uygulamasi da degişmiş

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Ayarlar bölümü çok sade olmuş kısa yollar gitmiş ayarlarda

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
fercel307

fercel307

Üye
Hayır benim 5s im ios son sürüm 0 kasma halen daha s7 de hiç bir sorun olmaz merak etme

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Samsung başlığı adı altında konuşuyoruz.ios değil.

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
Samsung başlığı adı altında konuşuyoruz.ios değil.
Tüm cihazlar demiştiniz ayrıca samsung dada böyle bu eskidendi o işler

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Güncelleme hiç bir zaman iyi birşey değildir arkadaşlar telefonuma extra yenilikler kazandıracak olarak düşünmeyin mesela 5mp yi 10mp'le çıkaracak değil sonuçta hep telefondan götürür.Şarjınız mutlaka daha az gidecek çünkü ram daha fazla kullanmaya başlayacak sistemi daha çok zorlayacak hafıza azalacak yükledikçe kasmaya başlayacak en fazla 1 hafta yaşarsınız keyfini.Zaten güncelleme vermelerinin sebebide bu.Bir süre sonra kasma donma problemleri yaşasınlarki daha üst modelini alıp kurtulmak istesinler.Şöyle bir geriye bakıp düşündüğünüzde bu döngü zaten yıllardır devam etmekte.satın al yazılım güncelle yavaşlasın model yükselt.
Aynen sana katılıyorum kardeşim. Bi sonraki modeli almaya zorlamak için bu güncellemeler. Apple için de geçerli

S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
Daha s8 çıkmadan neyin yavaşlatması onu anlamıyorum ya :D telefonun hızına bakıp alınıyosa kimse s7 almazdı merak etmeyin.

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Daha s8 çıkmadan neyin yavaşlatması onu anlamıyorum ya :D telefonun hızına bakıp alınıyosa kimse s7 almazdı merak etmeyin.
Sıkıntı yavaşlama değil kardeşim. Sıkıntı batarya ve kullanıcıyı kısıtlaması

theeternal

theeternal

Üye
Sıkıntı yavaşlama değil kardeşim. Sıkıntı batarya ve kullanıcıyı kısıtlaması

güncelleme sonrası batarya kötüleştimi veya ne konuda kısıtladı bu güncelleme sizi? ayrıca arkadaş kasmaya donmaya başlaması vs. demişti mesajına bakarsanız

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
güncelleme sonrası batarya kötüleştimi veya ne konuda kısıtladı bu güncelleme sizi? ayrıca arkadaş kasmaya donmaya başlaması vs. demişti mesajına bakarsanız
Kasma konusunda katılmam tabiki ama batarya ve kullanım açısından kısıtlanma ve kullanım ömründe bariz azalma var maalesef

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
Kasma konusunda katılmam tabiki ama batarya ve kullanım açısından kısıtlanma ve kullanım ömründe bariz azalma var maalesef

Bende güncelledim şimdi bakalım :D çok hoşuma gitmedi nedense ya da alışamadım

KD1907

KD1907

Üye
Eğer pil performansı kötüyse güncellemeyelim ya. Ekranın çözünürlüğünü 1k ya düşürme falan yok mu var diyolardı

theeternal

theeternal

Üye
Eğer pil performansı kötüyse güncellemeyelim ya. Ekranın çözünürlüğünü 1k ya düşürme falan yok mu var diyolardı
Var onlar baya modlar gelmiş gereklimiydi bilinmez.Şu bazı uygulamaların arkasına klasör simgesi gibi bir şey gelmiş bunu kapatmanın bir yolu yokmu

• Beğen
Tepkiler: KD1907
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Alıştıkça güzelleşiyo yeni sürüm modları beğendim
Şarj yiyo sanki belkide daha sistem oturmadı ondan olabilir

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve theeternal
KD1907

KD1907

Üye
Valla istemeyerek güncelliyorum sırf o kadar beklediğim için inşallah değer.. Ama hiç değmeyecek gibi duruyo eski panel arayüz falan daha iyi duruyo sanki

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Valla istemeyerek güncelliyorum sırf o kadar beklediğim için inşallah değer.. Ama hiç değmeyecek gibi duruyo eski panel arayüz falan daha iyi duruyo sanki
İyi iyi alıştıkça iyi geliyo sorun çıkarsa canlı destek uygulamsı gelmiş canlı destekle sorun bildirebiliyon 7.1.1 gelir zaten 1-2 aya yamayla sorunları çözerler

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve KD1907

serkan

Üye
Güncelleme yapan arkadaşlar ekran süresi ne kadar yazabilir misiniz? Birde güncellemeye değer mi?
Güncelleme hiç bir zaman iyi birşey değildir arkadaşlar telefonuma extra yenilikler kazandıracak olarak düşünmeyin mesela 5mp yi 10mp'le çıkaracak değil sonuçta hep telefondan götürür.Şarjınız mutlaka daha az gidecek çünkü ram daha fazla kullanmaya başlayacak sistemi daha çok zorlayacak hafıza azalacak yükledikçe kasmaya başlayacak en fazla 1 hafta yaşarsınız keyfini.Zaten güncelleme vermelerinin sebebide bu.Bir süre sonra kasma donma problemleri yaşasınlarki daha üst modelini alıp kurtulmak istesinler.Şöyle bir geriye bakıp düşündüğünüzde bu döngü zaten yıllardır devam etmekte.satın al yazılım güncelle yavaşlasın model yükselt.
Dostum çok haklısın. Bende 5s kullanıyordum aldığımda ios 7 idi. Şarj çok rahat 2 gün gidiyordu. Sürekli güncellemeler çıktı batarya performansı düştü 1 günü zor çıkarmaya başladı telefon. Servise gitti geldi batarya değişti yine aynı. Sattım bende s7 aldım.

• Beğen

Üst Alt