Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
İngiliz cihazlara 7.0 verilmiş bize de direkt 7.0 gelecek hayırlı olsun

By_Casparov

By_Casparov

Üye
7.0 ile 7.1 in farkları ne ki

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
7.0 ile 7.1 in farkları ne ki

Çok fazla bir bilgim yok benim ama 7.1 ile Apple daki Siri benzeri Google asistant gelecek bunu biliyorum. Başka aşırı büyük fark var mıdır birşey diyemem

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve By_Casparov
braayn

braayn

Üye
17 ocakta herkese dağıtılacak ama operatör cihazları ne zaman alır kim bilir ?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
7.1 verseya direk

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar internette güncelleme dağıtımının durduğu haberi var çok sağlam bir kaynaktan değil ama detayları haberi aldıkça sizinle paylaşacağım

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

hikmet366

hikmet366

Üye
Türkiyeye 7.0 geldi.mi beyler aha ayın 17 si oldu :)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bildirim pnelini hiç svmedim ya güncellsmmi gelince kararsızım

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dağıtım durmuş işte haberin ayrıntıları
Geçtiğimiz hafta, Samsung ve akıllı telefonlar için Android 7.0 Nougat güncellemesinin ilk olarak beta kullanıcılarına sunulmaya başladığını sizlerle paylaşmıştık. Öte yandan güncellemenin dağıtımı durduruldu ve tekrar beta durumuna . Peki, ne oldu?
Galaxy S7 için Android 7.0 durduruldu!
ve akıllı telefonlar için Android 7.0 Nougat güncellemesinin ilk olarak beta kullanıcılarına sunulmaya başladığını sizlerle paylaşmıştık. Öte yandan güncellemenin dağıtımı durduruldu ve tekrar beta durumuna . Peki, ne oldu?

Galaxy S7 için Android 7.0 Nougat gecikebilir
Samsung beklenmedik bir biçimde Galaxy S7 akıllı telefonları için 7.0 güncellemesini askıya aldı ve G9350ZCU2ZQA4 yapı numarasıyla yeni bir beta sürümü yayınladı. Çin merkezli olarak gelen haberlere göre, güncelleme bildirimlerinde tekrar Nougat Beta 7 ifadesi kullanılıyor ve boyutu 213.30 MB.

Bu güncelleme boyutunun resmi Nougat sunumuna göre oldukça yakın boyutlarda olduğuna da dikkat çekiliyor.
Endüstri kaynakları, Samsung’un güncellemeyi askıya almasına sebep olarak çıkış sonrası yaşanan hataları ve sorunları işaret ediyor. Değişiklikle ilgili açıklamalar arasında kararlılık ve performans geliştirmeleri ile yeni gelişmiş güç tasarrufu modu öne çıkıyor.

Samsung, bu ayın başlarında Galaxy Beta programına son verdiğini duyurmuş olsa da işler tahmin edildiği gibi gitmemiş gibi gözüküyor. Bakalım şirket tamamen kusursuz Android 7.0 Nougat güncellemesini ne zaman kullanıcılarla buluşturacak?
Not: haber anlaşılacağı üzere alıntıdır. Kaynak:

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Zaten dağıtılmış olsa bi yerimize kına yakacaktık :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
İnşallh şu bildrim panelinide hallederlr

baby_face_

baby_face_

Üye
Mevcut yazılım ve sürümünden oldukça memnunum 7.0 yada 7.1 ister Martta gelsin ister aralıkta gelsin çok umrumda değil, siz de bu kadar kafaya takmayın [emoji106]

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kingmortall

Kingmortall

Üye
s7 edge için geldimi gelmedimi net cevap varmı

KD1907

KD1907

Üye
Ya ben bişey sorucam ama bu hızlı şarj özelliğini kapatsam yani yavaş şarj etse telin şarjı da iyi gider mi çünkü teli dün aldım ben şarjı sanki 3000 mah a yakışmayacak performans sergiliyo gibime geldi

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Ya ben bişey sorucam ama bu hızlı şarj özelliğini kapatsam yani yavaş şarj etse telin şarjı da iyi gider mi çünkü teli dün aldım ben şarjı sanki 3000 mah a yakışmayacak performans sergiliyo gibime geldi
Alakası yok :) Aralık ayı güncellemesinden sonra şarjı resmen emiyor cihaz.

S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
KD1907

KD1907

Üye
Alakası yok :) Aralık ayı güncellemesinden sonra şarjı resmen emiyor cihaz.

Bilseydim güncellemezdim ya benim S4 ten çok az daha iyi pil performansı. Peki yakınlarda bi güncelleme daha gelir mi bilgin var mı?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Bilseydim güncellemezdim ya benim S4 ten çok az daha iyi pil performansı. Peki yakınlarda bi güncelleme daha gelir mi bilgin var mı?
1 2 hafta içinde 7.0 gelecek ekran çözünürlüğü ayarı var onda. Full HD ye çekersen 1 2 saat tasarruf sağlarsınız.

• Beğen
Tepkiler: KD1907 ve Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
1 2 hafta içinde 7.0 gelecek ekran çözünürlüğü ayarı var onda. fu ll HD ye çekersen 1 2 saat tasarruf sağlarsınız.

Sozde 2 gun once gelecekti insallah guzel olur da elimizde patlamaz pisman olmayiz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Sozde 2 gun once gelecekti insallah guzel olur da elimizde patlamaz pisman olmayiz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben şahsen pek beğenmedim. Modifiye edilmiş rom lari denerim

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Üst Alt