Bi üsteki postta görüldügü gibi kurulum yapıp kullanmaktaym. performans olarak memnunum. ama şarj konusunda henüz verim alamadım . sanki marshmallow dan bi tık daha fazla yiyor şarjı. bni Kaç gün daha kullanıp net bi fikir sahibi olurum...S7 kullanan ve android 7 rom veya güncellemesini ( beta ) yükleyen varsa performans veya pili nasıl memnun musunuz![]()
Merhaba arkadaşlar geçen hafta usb kablomun bozulduğunu farkettim 3 saat civarında şarj ediyordu bende eski telefonum olan lg g2 nin kablosunu taktım 1.5 saatte dolmaya başladı fakat onu kullanmak istemiyorum nerden kaliteli kablo bulabilirim orijinal bulmak çok zor
7.1 ne zaman gelir arkadslar ?
Zaten direkt olarak 7.1 gelecek deniyor.bence direk 7.1 versinler
Mart nedir yaZaten direk 7.1 verilecek ancak güncellemenin martta verileceğine dair güçlü bir duyum aldım inşallah daha erken gelme ihtimali olur
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
marta kalmayacak galiba ocak ayı içerisinde s7 modelleri için android nougat verilmesini bekliyorum benOcak içinde verilecek falan deniyordu. Mart nedir yahu! Samsung şu güncelleme işini bi kere de düzgün yapsan ya.. Note 7 elinde patladı, S7 ye erken gelecek güncelleme dediler, Allah tan note 7 elinde patlamış. Yoksa 2018 anca verecek mübarek!!

Bana bunlarla gelinmarta kalmayacak galiba ocak ayı içerisinde s7 modelleri için android nougat verilmesini bekliyorum ben![]()
güncel bilgiye göre direkt android 7.1 ocakta dağıtıma başlayacak s7 serisi içinBana bunlarla gelin
Eyvallah üstadım![]()