Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Şarj süresi azalmadı aksine arttı

SM-G930F ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: baby_face_

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sercanmayıs

sercanmayıs

Üye
Guzel cihaz

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buğra

Buğra

Admin
S7 kullanan ve android 7 rom veya güncellemesini ( beta ) yükleyen varsa performans veya pili nasıl memnun musunuz :ehe

meyrock

meyrock

Üye
S7 kullanan ve android 7 rom veya güncellemesini ( beta ) yükleyen varsa performans veya pili nasıl memnun musunuz :ehe
Bi üsteki postta görüldügü gibi kurulum yapıp kullanmaktaym. performans olarak memnunum. ama şarj konusunda henüz verim alamadım . sanki marshmallow dan bi tık daha fazla yiyor şarjı. bni Kaç gün daha kullanıp net bi fikir sahibi olurum...

Ayrıca sizin icin belki küçük olabilir ama benim için buyuk eksiklik var üst panelde. zil sesi ayarlama kısa yolu yok oldu birden. Bu aksam sistemi silip yeniden kurulum yapacağım bakalım düzelecek mi

• Beğen
Tepkiler: Buğra
maskedboy

maskedboy

Üye
Merhaba arkadaşlar geçen hafta usb kablomun bozulduğunu farkettim 3 saat civarında şarj ediyordu bende eski telefonum olan lg g2 nin kablosunu taktım 1.5 saatte dolmaya başladı fakat onu kullanmak istemiyorum nerden kaliteli kablo bulabilirim orijinal bulmak çok zor

Koradam

Üye
Merhaba arkadaşlar geçen hafta usb kablomun bozulduğunu farkettim 3 saat civarında şarj ediyordu bende eski telefonum olan lg g2 nin kablosunu taktım 1.5 saatte dolmaya başladı fakat onu kullanmak istemiyorum nerden kaliteli kablo bulabilirim orijinal bulmak çok zor
burası veya kendi web sitelerinden olabilir

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
7.1 ne zaman gelir arkadslar ?

• Beğen
Tepkiler: selim oğuz
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bence direk 7.1 versinler

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Zaten direk 7.1 verilecek ancak güncellemenin martta verileceğine dair güçlü bir duyum aldım inşallah daha erken gelme ihtimali olur

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Zaten direk 7.1 verilecek ancak güncellemenin martta verileceğine dair güçlü bir duyum aldım inşallah daha erken gelme ihtimali olur

Mart nedir ya

meyrock

meyrock

Üye
Kendi açımdan düşünecek olursam, Martta gelse de şahsen umrumda olmaz. üst bar'ı hiç beğenmedim. berbat olmuş... klasıik marshmallow lollipop ile alıştığımız üst bar daha pratik...
sadece Marshmallow bildirim çubuğunu nougat a uyarlayabilsem , ya da oyle bi imkan olsa ne iyi olurdu :)

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
selim oğuz

selim oğuz

Üye
Ocak içinde verilecek falan deniyordu. Mart nedir yahu! Samsung şu güncelleme işini bi kere de düzgün yapsan ya.. Note 7 elinde patladı, S7 ye erken gelecek güncelleme dediler, Allah tan note 7 elinde patlamış. Yoksa 2018 anca verecek mübarek!!

Buğra

Buğra

Admin
Ocak içinde verilecek falan deniyordu. Mart nedir yahu! Samsung şu güncelleme işini bi kere de düzgün yapsan ya.. Note 7 elinde patladı, S7 ye erken gelecek güncelleme dediler, Allah tan note 7 elinde patlamış. Yoksa 2018 anca verecek mübarek!!
marta kalmayacak galiba ocak ayı içerisinde s7 modelleri için android nougat verilmesini bekliyorum ben :hmmm

• Beğen
Tepkiler: selim oğuz

Üst Alt