Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
4,5 g nin 3 den daha az şarj yediğini ilk defa duyuyorum. Geçişler o kadar batarya yemez bence yarım saniye de geçiyor

BelaMonte

BelaMonte

Üye

Var mı skorumu geçecek olan? Şarjda 19 dereceye geldi. Telefonu sudan çıkarıp ss alana kadar 21 oldu :D

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
Luck Star

Luck Star

Üye
4,5 g nin 3 den daha az şarj yediğini ilk defa duyuyorum. Geçişler o kadar batarya yemez bence yarım saniye de geçiyor

Her haberleşme teknolojisi farklı şekilde haberleşir. 2g her saniye sinyal alıp veriyor diyelim bir de buna yavaş interneti ekle, 3g 15 saniyede bir sinyal aktarır. Bu tür şeyler düz mantık ile kıyaslanmaz. Bizzat bunları görüyoruz okulda.

Rancho

Rancho

Üye
Hızlı sarj destekli powerbank tavsiyeniz var mı?

Luck Star

Luck Star

Üye
Hızlı şarj destekli power bank var mı ki? :D

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luck Star

Luck Star

Üye
Hızlı şarj var diyenlere inanmam ben. Hızli şarj yazan power banklar hep çakma marka zaten. Bilemiyorum almazdım şahsen.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hızlı şarj var diyenlere inanmam ben. Hızli şarj yazan power banklar hep çakma marka zaten. Bilemiyorum almazdım şahsen.

Geçen arkadaşa xiaomi powerbank aldık benim cihazı hızlı doldurdu ama hızlı şarj özelliği varmı bilmiyorum :)

Bak burda hızlı şarj yazıyor orijinal samsung

Luck Star

Luck Star

Üye
Bende samsungun 2amper power banki var. O da hızlı şarj etmesi lazım aynı özelliğe sahip ama kablo şarjı yazıyor :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler ben telefonu 2. El aldım ama faturası yok alamam da. Bu şekil garantiden sıkıntı çıkarirlar mi

Luck Star

Luck Star

Üye
Fatura olmadan garanti geçersizdir.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Fatura olmadan garanti geçersizdir.

Abim s6 edge yi fatura olmadan götürmüştü araştırırım kadarıyla bazıları istiyor bazıları istemiyor şans meselesi

Luck Star

Luck Star

Üye
Şans değil ben serviste staj yaptım. Fatura yoksa aldığın yere gidip aslını istetiyor. Faturasız işlem yapilmaz

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
Şans değil ben serviste staj yaptım. Fatura yoksa aldığın yere gidip aslını istetiyor. Faturasız işlem yapilmaz

Cihaz 1 kerelik fatura soruyor artık o pc de kayıtlı diğer gitmelerine fatura gerekmiyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luck Star

Luck Star

Üye
Yeni modellerde 1 kere lazım çünkü garanti süresini sisteme girecek. Senin ne zaman aldığını bilemez. Ama s4 gibi garantisi bitmeye başlayan telefonlarda kesinlikle faturasız işlem yapılmıyor. İstersen 100. Gidişin olsun.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
Yeni modellerde 1 kere lazım çünkü garanti süresini sisteme girecek. Senin ne zaman aldığını bilemez. Ama s4 gibi garantisi bitmeye başlayan telefonlarda kesinlikle faturasız işlem yapılmıyor. İstersen 100. Gidişin olsun.

S6 eski bir telefon değil eğer adam serviste on kayıt yapmış ise pc de çıkar ime ile

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luck Star

Luck Star

Üye
İstemedi diyor zaten ben de aynısını dedim. Yeni telefon işte. S7 de yeni telefon. İlk gidişi. Fatura lazım sonuç olarak. Özellikle başarı çok hassas. Fatura tüm servislerde gözüküyor sistemde.

Üst Alt