4,5 g nin 3 den daha az şarj yediğini ilk defa duyuyorum. Geçişler o kadar batarya yemez bence yarım saniye de geçiyor
Hızlı şarj destekli power bank var mı ki?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hızlı şarj 9v da 1.57 olması lazım varmıBen var diye biliyorum![]()

Hızlı şarj 9v da 1.57 olması lazım varmı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.57 ne oluyorAmperAnlamadım1.57 ne oluyor
Geçen arkadaşa xiaomi powerbank aldık benim cihazı hızlı doldurdu ama hızlı şarj özelliği varmı bilmiyorumHızlı şarj var diyenlere inanmam ben. Hızli şarj yazan power banklar hep çakma marka zaten. Bilemiyorum almazdım şahsen.

Hızlı şarj var diyenlere inanmam ben. Hızli şarj yazan power banklar hep çakma marka zaten. Bilemiyorum almazdım şahsen.
Abim s6 edge yi fatura olmadan götürmüştü araştırırım kadarıyla bazıları istiyor bazıları istemiyor şans meselesiFatura olmadan garanti geçersizdir.
Cihaz 1 kerelik fatura soruyor artık o pc de kayıtlı diğer gitmelerine fatura gerekmiyorŞans değil ben serviste staj yaptım. Fatura yoksa aldığın yere gidip aslını istetiyor. Faturasız işlem yapilmaz
S6 eski bir telefon değil eğer adam serviste on kayıt yapmış ise pc de çıkar ime ileYeni modellerde 1 kere lazım çünkü garanti süresini sisteme girecek. Senin ne zaman aldığını bilemez. Ama s4 gibi garantisi bitmeye başlayan telefonlarda kesinlikle faturasız işlem yapılmıyor. İstersen 100. Gidişin olsun.