Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Şans değil ben serviste staj yaptım. Fatura yoksa aldığın yere gidip aslını istetiyor. Faturasız işlem yapilmaz

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben fatura götürmüyorum cihazın arkasına bakıp işlem yapıyor. Çok gittim ama hiç fatura durmadılar :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Fatura sisteme bir şekilde girilmiştir. Cihazın imeisine bakılıp adamın bu cihazı ne zaman aldığını bilemez sonuçta :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Faturayı aldığın kişiden isteyemiyorsan bile nereden aldığını öğrenmen lazım. Orayla iletişime geçip aslının aynısıdır diye aynı faturayı çıkartıyor. Turkcelle gelen Samsunglar genelde başarıya geliyor. Başarı da fatura istiyor.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Fatura sisteme bir şekilde girilmiştir. Cihazın imeisine bakılıp adamın bu cihazı ne zaman aldığını bilemez sonuçta :)

Valla hiç fatura götürmedim demek ki sistemde görünüyor :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Operatorden mi aldınız?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Benim aldığım adam inşallah bir şekil kayıt ettirmiştir ne olur ne olmaz yada umarım imei den anlarlar. Ama yinede satın aldığım telefonundan iletişime geçip onlara kimin sattığını bulup onla iletişime geçmem lazım ki çok zor ihtimal

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Operatorden mi aldınız?

Normal telefoncu dan aldım semtte
Benim aldığım adam inşallah bir şekil kayıt ettirmiştir ne olur ne olmaz yada umarım imei den anlarlar. Ama yinede satın aldığım telefonundan iletişime geçip onlara kimin sattığını bulup onla iletişime geçmem lazım ki çok zor ihtimal

Niye faturasız aldınız? Yarın çalıntı diye Kapına dayanabilirler :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Normal telefoncu dan aldım semtte

Niye faturasız aldınız? Yarın çalıntı diye Kapına dayanabilirler :)
%20 benim salaklığım %80 telefoncunun şerefsizliği. Kutusunu da eksik verdiler zaten sordum yok alırken kontrol edemiyorlarmis kutuyu

Luck Star

Luck Star

Üye
%20 benim salaklığım %80 telefoncunun şerefsizliği. Kutusunu da eksik verdiler zaten sordum yok alırken kontrol edemiyorlarmis kutuyu
Kutusunda neyi eksik mesela?

Luck Star

Luck Star

Üye
Kulaklık olsa satıyor derdim usbyi satan adam da unutmuş olabilir

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler ben telefonu buzlu suya sokup 20 dereceye indirdim ya biri bana içinde ki soğutma sistemini catlattin 2 haftaya telefon ısındı diye hata verip resettlement başlar dedi sizce ne kadar doğru bana mantıklı gelmedi

furyzer0

furyzer0

Üye
Beyler ben telefonu buzlu suya sokup 20 dereceye indirdim ya biri bana içinde ki soğutma sistemini catlattin 2 haftaya telefon ısındı diye hata verip resettlement başlar dedi sizce ne kadar doğru bana mantıklı gelmedi
Soğumayla telefona bir şey olsa soğuk yerde kullananlar ne yapacak

Sent from mTalk using lumia950

Luck Star

Luck Star

Üye
Kaynar suyun bulunduğu bardağı buzlu suya sokarsan bardak çatlar. Ama telefon ne kaynar su sıcaklığında ne de bardak kadar dandik bir materyal var. Bana kalırsa yapılmaması lazım ama telefonun belli bir noktası ısınıyor zaten pek zararı olacağını sanmıyorum..

furyzer0

furyzer0

Üye
Kaynar suyun bulunduğu bardağı buzlu suya sokarsan bardak çatlar. Ama telefon ne kaynar su sıcaklığında ne de bardak kadar dandik bir materyal var. Bana kalırsa yapılmaması lazım ama telefonun belli bir noktası ısınıyor zaten pek zararı olacağını sanmıyorum..

Çatlasa bile exynos o kadar ısınan bir işlemci değil soğutucu olmasa da çalışır hem taa içindeki soğutucu çatladıysa ekranı da çoktan çatlamış olmalıydı bence ekran belki çok sıcak değil ama soğutucu da içeride ısıyı o kadar hızlı alamaz ya da vereme

Sent from mTalk using lumia950

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ben buzluktaki bardağımı çıkarıp oda sıcaklığında ki suyu aniden bardağa doldurduğumda bardak bile çatlamıyor sadece nadiren buz atlıyor o kadar. Bunda arada 10 15 derece fark var ve aniden de değil, bir kaç dakikalık bir şey. Bi an içime fena kuşku düştü de her denilene inanmamak lazım

Buğra

Buğra

Admin
S7 kullanan arkadaşlar nasıl memnun mu cihazdan çok takip edemedim ama s7 için kronik sorun var mı ? :hmmm

Ekran açık kalma süresi kaç saat alıyorsunuz günlük kullanımda :hmmm

Merak ettim z3 kullanıcısı olarak belki gün gelir bizde s7 alırız :D

Luck Star

Luck Star

Üye
S7 edge var ama bir iki kişiye s7 aldırdım.

Kronik sorun yok
Isınma yok en Fazla 40-41 derece
Ama cam olduğu için ısınmış gibi hissedebilirsin normalde 40 hiç bir şey değil.
Şarj 5-6 saat arası ekran süresi alıyor.
Ekran ve arka kapak cizilmiyor hiç. 3 4 aydır koruyucusuz kullandım kılcal çizik bile olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Rancho

Rancho

Üye
Bende aldığım günden beri kılıfsız ve koruyucusuz kullanıyorum Mart sonunda almıştım şarjı gayet iyi bence tavsiye ederim.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Gençler bizim telefonlar da siri karşılığı birşey var mı

SM-G930F ile uygulamasından gönderildi.

Üst Alt