Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
  • Beğen
Tepkiler: By_Casparov
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dün hem aosp hemde touchwiz Android 7 romlarını denedim. Samsung'um yaptığı Android 7'nin daha güzel olduğu kanaatindeyim. Beta 1 ile 6(sanırım) arasında epey geliştirmişler. Performans konusunda geliştiricilerin aosp yi tam anlamıyla bitirememesinden mi bilinmez samsung'un beta sürümü daha üstündü.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve H.Reşit POLAT

ArMaGeDdOn_87

Üye
S7 edge de kaç saat ekran süresi alıyonuz

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve teknolojibaronu

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ben iPhone 7 ile 7-8 arası genel olarak alıyorum,rekorum 13 saat 14 dakika,s7 edgedeki batarya işletim sisteminden dolayı pek bi işe yaramıyo herhalde

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Ipone ile ne yapabilirsin ki android de heryere girebilirsin surekli ekran acik uygulamasi var da var ios cok kapali bi isletim sistemi bizzat 6s kullandim da gordum 2 gunu cikardi ama s7 edge gibi rahat degildim

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Ben iPhone 7 ile 7-8 arası genel olarak alıyorum,rekorum 13 saat 14 dakika,s7 edgedeki batarya işletim sisteminden dolayı pek bi işe yaramıyo herhalde
Kullanım ömründen söz etmiyoruz. Ekranın açık kalma süresinden bahsediyoruz.
Eğer kullanım ömründen söz edersek s7 edge iphone 7 yi 2 ye katliyor :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kullanım tarzları etkili, plus model olsa dediğiniz doğrudur derdim ama düz modellerde genelde o değerler hayal oluyor. iPhone batarya süresini ölçerken müzik dinlemeyi bile ekrandan sayıyordu ios 9 dayken.

• Beğen

ArMaGeDdOn_87

Üye
Kullanım ömründen söz etmiyoruz. Ekranın açık kalma süresinden bahsediyoruz.
Eğer kullanım ömründen söz edersek s7 edge iphone 7 yi 2 ye katliyor :)
tamam ekran süresi genel olarak 7-8 saat alıyorum
Kullanım tarzları etkili, plus model olsa dediğiniz doğrudur derdim ama düz modellerde genelde o değerler hayal oluyor. iPhone batarya süresini ölçerken müzik dinlemeyi bile ekrandan sayıyordu ios 9 dayken.

valla neyi neyden sayıyo bilmiyorum o kadar teknik detayı ama 1 defa 13 saat 14 dakika ekran süresi aldım bir defa da 9 küsür saat aldım
Ipone ile ne yapabilirsin ki android de heryere girebilirsin surekli ekran acik uygulamasi var da var ios cok kapali bi isletim sistemi bizzat 6s kullandim da gordum 2 gunu cikardi ama s7 edge gibi rahat degildim

her iki cihaz da en üst seviye şu anda her iki cihazlada her iş görülebilir,iPhone ile hangi işlemi yapamıcam anlamadım

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
tamam ekran süresi genel olarak 7-8 saat alıyorum

valla neyi neyden sayıyo bilmiyorum o kadar teknik detayı ama 1 defa 13 saat 14 dakika ekran süresi aldım bir defa da 9 küsür saat aldım

her iki cihaz da en üst seviye şu anda her iki cihazlada her iş görülebilir,iPhone ile hangi işlemi yapamıcam anlamadım

Akşamdan beri sürekli nette geziyorum kalan şarj bu artık kullanım ömrünü hesap et

S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

Son düzenleme:

ArMaGeDdOn_87

Üye

Akşamdan beri sürekli nette geziyorum kalan şarj bu artık kullanım ömrünü hesap et

o batarya ile alması lazım zaten,diğer arkadaşlar farklı yazınca şaşırdım

• Beğen
Tepkiler: bycasparov
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Burada ki değere bakarsam 20 saat derdim ama ben ekran süresine bakıyorum.

Android 7.0 beta 6 ikinci gün

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye