H.Reşit POLAT
Üye
Bana geldiarkadaşlar Aralık ayı güncellemesi alan var mı. Bana hala gelmedi
Bana geldiarkadaşlar Aralık ayı güncellemesi alan var mı. Bana hala gelmedi
Var bana geldi 270 mb kusur guncelleme ama fark goremedimarkadaşlar Aralık ayı güncellemesi alan var mı. Bana hala gelmedi
odin ile yukledim. ilgi için teşekkürlerVar bana geldi 270 mb kusur guncelleme ama fark goremedim
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son gücellemeler yüzünden sürede kısalma var gibiS7 edge de kaç saat ekran süresi alıyonuz
5S7 edge de kaç saat ekran süresi alıyonuz
Bir ara düzeltilmişti yine bozdular muhtemelen google kaynaklıson gücellemeler yüzünden sürede kısalma var gibi
aynen olabilir. ilk aldığım zamanlar 7-7buçuk saat alıyodmBir ara düzeltilmişti yine bozdular muhtemelen google kaynaklı
Kullanım ömründen söz etmiyoruz. Ekranın açık kalma süresinden bahsediyoruz.Ben iPhone 7 ile 7-8 arası genel olarak alıyorum,rekorum 13 saat 14 dakika,s7 edgedeki batarya işletim sisteminden dolayı pek bi işe yaramıyo herhalde

tamam ekran süresi genel olarak 7-8 saat alıyorumKullanım ömründen söz etmiyoruz. Ekranın açık kalma süresinden bahsediyoruz.
Eğer kullanım ömründen söz edersek s7 edge iphone 7 yi 2 ye katliyor![]()
valla neyi neyden sayıyo bilmiyorum o kadar teknik detayı ama 1 defa 13 saat 14 dakika ekran süresi aldım bir defa da 9 küsür saat aldımKullanım tarzları etkili, plus model olsa dediğiniz doğrudur derdim ama düz modellerde genelde o değerler hayal oluyor. iPhone batarya süresini ölçerken müzik dinlemeyi bile ekrandan sayıyordu ios 9 dayken.
her iki cihaz da en üst seviye şu anda her iki cihazlada her iş görülebilir,iPhone ile hangi işlemi yapamıcam anlamadımIpone ile ne yapabilirsin ki android de heryere girebilirsin surekli ekran acik uygulamasi var da var ios cok kapali bi isletim sistemi bizzat 6s kullandim da gordum 2 gunu cikardi ama s7 edge gibi rahat degildim
tamam ekran süresi genel olarak 7-8 saat alıyorum
valla neyi neyden sayıyo bilmiyorum o kadar teknik detayı ama 1 defa 13 saat 14 dakika ekran süresi aldım bir defa da 9 küsür saat aldım
her iki cihaz da en üst seviye şu anda her iki cihazlada her iş görülebilir,iPhone ile hangi işlemi yapamıcam anlamadım
o batarya ile alması lazım zaten,diğer arkadaşlar farklı yazınca şaşırdım
Akşamdan beri sürekli nette geziyorum kalan şarj bu artık kullanım ömrünü hesap et
S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
Burada ki değere bakarsam 20 saat derdim ama ben ekran süresine bakıyorum.
Akşamdan beri sürekli nette geziyorum kalan şarj bu artık kullanım ömrünü hesap et
S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
7.0 pek yaramamış sankiBurada ki değere bakarsam 20 saat derdim ama ben ekran süresine bakıyorum.
Android 7.0 beta 6 ikinci gün
Şuan 6.0'dan bir saat daha fazla ekran süresi verdi. Bakalım 1 haftaya neler olacak7.0 pek yaramamış sanki