Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bir haber sitesinde gördüm kadının telefonu masanın üstünde s7 telefon patlıyor bir anda şişmiş ve patlamış

Samsung açıklaması ise

Samsung s7 telefonunda üretim hatası bulunmamaktadır diyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6 aydır patlamayan s7'lerin son 1 ayda note7 ile patlıyor olması ve üstelik apple lanmanından sonra s7'lerin patlamaya başlaması bana organize gibi geliyor. (Note7 müstesna)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

hikmet366

hikmet366

Üye
6 aydır patlamayan s7'lerin son 1 ayda note7 ile patlıyor olması ve üstelik apple lanmanından sonra s7'lerin patlamaya başlaması bana organize gibi geliyor. (Note7 müstesna)

Haber Kaldırılmış Şimdi:) Yalan haber yapıp Kaldırıldı mi ne oldu bilmiyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen manipülasyon yapıyorlar. İPhone tanıtıldı ya hani

• Beğen
Tepkiler: hikmet366 ve teknolojibaronu
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Patlayanlara bakın hepsi sahte şarj aleti. İPhone çöpünü almaya devam edecekler yine sorun yok :D

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
alfo9403

alfo9403

Üye
Arkadaslar merhaba. Geçen hafta itibari ile s7 edge aldım ve araniza katılıyorum. Bundan önce z2 vardı problemli bir süreç gecirdim z2 ile ve nihayet yeni telefon alabildim. Vr kampanyası kapsamında aldım basvurdum 2 hafta oldu bakalim hala onay bekliyorum. Umarım uzun bir süre s7 edge ile vakit geçireceğim. Herkese iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve The Pancar
alfo9403

alfo9403

Üye
Arkadaslar s7 edge icin spigenin bu neo hybrid kılıfını alacak olan varsa (yada aliexpresste felan da var aynından farklı markaların) kılıfın ön çerçeve kısmı felaket toz topluyor. Tam telefonla kılıf arasindaki kısım cok toz topluyor ve ciddi rahatsiz edici bir görüntüsü var surekli cikarip temizlemek istiyorsunuz. Alacak olan arkadaslara duyrulur. Acele lazım diye de bi ton para verdik simdi aliexpressten yeni kılıf bakıyorum :/

• Beğen
Tepkiler: man20
alfo9403

alfo9403

Üye
samsung'tan hediye gr vr ım geldi. Başvurudan itibaren 20 günde elime geçti

alfo9403

alfo9403

Üye
samsung'tan hediye gr vr ım geldi. Başvurudan itibaren 20 günde elime geçti

Arkadaslar Vr için oculus uygulamasi kullanip da telefonda donma kasma vs sorunlar yaşayan varsa vr uygulamalarını kaldırın sorun düzeliyor. Oculus guncellenene kadar vr kullanım dışı kaldı :/

The Pancar

The Pancar

Üye
Öyle bir sorun yaşamadım

alfo9403

alfo9403

Üye
Öyle bir sorun yaşamadım
Dün itibariyle ben dahil bircok kullanıcı oculus uygulamasi dolayisiyla ciddi problemler yasadik. Dün guncelleme gelmisti oculusa o güncellemeyi yapanlar problem yasiyor.

The Pancar

The Pancar

Üye
Ne gibi ? Benim telefonda Android sistemini çok kullanmaya başladı ve şarj çabuk bitiyor

alfo9403

alfo9403

Üye
Ne gibi ? Benim telefonda Android sistemini çok kullanmaya başladı ve şarj çabuk bitiyor
Oculus son yaptigi güncelleme ile s7 edge de sorun çıkartıyor. Telefon cok ısınıyor sarji cabuk bitiyor veya surekli donup kasiliyor uygulamayi silin ve yeniden baslatin düzelecektir

Murat Alper

Murat Alper

Üye
meraba kolay gelsin arkadaşlar bizim daireden s7 edge için 2000 tl dedi ithalatçı garantili olarak sizce alınırmı bu fiyata birde sıkıntı çıkarırmı ileride ithalatçı garantili telefonların yani s7 edgelerin işlemcisi snapdragon 820'mi oluyor

baronsavas

baronsavas

Üye
Spigen Galaxy S7 Edge Kılıf Ultra Rugged Armor - 556CS20033
Spigen Galaxy S7 Edge Kılıf Slim Armor Metal Slate - 556CS20025

bu iki kılıfdan hangisini önerirsiniz ya da hangi kılıfı almalıyım?

alfo9403

alfo9403

Üye
Spigen Galaxy S7 Edge Kılıf Ultra Rugged Armor - 556CS20033
Spigen Galaxy S7 Edge Kılıf Slim Armor Metal Slate - 556CS20025

bu iki kılıfdan hangisini önerirsiniz ya da hangi kılıfı almalıyım?

Ben hiybrid neo aldım ön cercevenin siyah kisimlarin cok toz toplamasi nedeniyle memnun degilim ama h videoda hepsini detayli incelenmişler izlemediyseniz bi bakın derim.

• Beğen
Tepkiler: baronsavas
baronsavas

baronsavas

Üye
Ben hiybrid neo aldım ön cercevenin siyah kisimlarin cok toz toplamasi nedeniyle memnun degilim ama h videoda hepsini detayli incelenmişler izlemediyseniz bi bakın derim.

a çok güzelmiş izlememiştim çok sağolun. hybrid neo için yorumunuzu dikkate alıcam

baronsavas

baronsavas

Üye
bu parmak izi okuyucu ekranı uyandırmadan çalışmıyor, illa home tuşunamı basmak gerekiyor?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Üst Alt