jeliboncocuk
Üye
cevap için tşklr kadeşim. Sammobile dışında indirebileceğim bir yer varmı ? Çok yavaş indiriyor bide şu konuda > Galaxy S7 Edge - Galaxy S7 SM-G935F Güncel Firmware Listesi [28.04.2016] pda kısmından dosya yüklersem artık oto güncelleme alınamayacağını söylüyor.Stock rom at düzelir bir şey olmaz
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki uyumlu dosyayi recovery ile yazdir düzelir. Xposed yuklemeden önceki halinde acilir.galiba telefonu bozdum... xposed-v78-sdk23-arm64 adı dosyayı yükledim telefon açılıp samsung yazısında kalıyor
recover moddan wipe data falan yaptım sonuç aynı şimdi yeni rom indirip yüklemeye çalışacam inşallah olur. Var mı başka fikri olan ?
Özellikleri ne ve hangi rolü kuracaksın yazar mısın bende böyle bir şey arıyordum.@bmw_m6 üstad jesse kerneli hiç denedin mi? Ben şimdi indirdim deneyeceğim.
Ufak tefek derken baya baya bir şeyler eklemiş helal olsunEXYNOS modele yeni bir rom/geliştirici (baya popüler) daha ekleniyor snapdragon kitlesi bir kez daha hüsran için de.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlk benchmarkta exynos geçiyor ama youtube da izlediğimde tekrar tekrar yapılan antutularda 2. Den sonra snapdragonlu versiyonu arayı açmaya başlıyor. Belki de snapdragon kyro mimarisinde bu ısınma sorununu çözmüş olabilir.Her zaman aynı sonucu vermeyebilir bende sadece 3d s7 snapdragon modelden geride diğer her şeye daha çok vermiş.
Ama eski antutu bu.
Antutu diyorsun. Defalarca yapılan multitasking ve uygulama açma hızında neden 40 saniye fark atıyor o zaman??İlk benchmarkta exynos geçiyor ama youtube da izlediğimde tekrar tekrar yapılan antutularda 2. Den sonra snapdragonlu versiyonu arayı açmaya başlıyor. Belki de snapdragon kyro mimarisinde bu ısınma sorununu çözmüş olabilir.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Uygulama açışında 40 saniye demek her uygulama başına 1-2 saniye demek ben 2 saniye erken açsam ne olur açmasam ne olur ayrıca onlar cihazlar ısınmadan yapılıyor ben de zaten 2. Testten sonra geçtiğini belirttim yani işler tersine dönmüş olabilir demek istiyorum ama bir şey demek henüz erken. O testler belki 30 dakika oyundan sonra tekrar yapılsa işler tersine dönebilir yani bilemiyorum sadece düşünce bu işlemciler henüz yeni ve kesin bir fikir beyan etmek için henüz erkenAntutu diyorsun. Defalarca yapılan multitasking ve uygulama açma hızında neden 40 saniye fark atıyor o zaman??
Isınma olsa sizce daha hızlı açar mı daha düşük puan alır mı demek istedim. Antutu güvenilir olmamakla birlikte durum bu. Benim cihazım 39 dereceyi hiç geçmedi.Uygulama açışında 40 saniye demek her uygulama başına 1-2 saniye demek ben 2 saniye erken açsam ne olur açmasam ne olur ayrıca onlar cihazlar ısınmadan yapılıyor ben de zaten 2. Testten sonra geçtiğini belirttim yani işler tersine dönmüş olabilir demek istiyorum ama bir şey demek henüz erken. O testler belki 30 dakika oyundan sonra tekrar yapılsa işler tersine dönebilir yani bilemiyorum sadece düşünce bu işlemciler henüz yeni ve kesin bir fikir beyan etmek için henüz erken
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?