Silinen Üye 484994
Kapalı Hesap
Samsung Galaxy S6500 Mini Hakkında İki Soru
Arkadaşlar görüyorum ki pek çok program ve ayar, root istiyor telefonda. Ben telefonu birkaç hafta önce aldım ve nasıl aldıysam aynen öyle duruyor. Root'tur, rom'dur o işlere hiç girmedim. Öncelikle telefona root almak için forumda hangi konuyu ele almalıyım ve özellikle de telefona root olayını yaparsam garanti dışı mı kalır? Çünkü garanti dışı kalıyorsa hiç uğraşmam.
İkini sorum da şöyle: Telefonda herhangi bir müziği zil sesi yapmayı anladım; ama herhangi bir müziği mesaj sesi yapmayı nasıl halledeceğiz? Bunu yalnızca bir kez başarabildim; ama onu da hatırlayamıyorum. Es dosya yöneticisi ile biraz karıştırdım ama çözemedim. sdcard'a attığım herhangi bir mp3 parçasını nasıl mesaj sesi yapabilirim telefonuma?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler; iyi forumlar.
İkini sorum da şöyle: Telefonda herhangi bir müziği zil sesi yapmayı anladım; ama herhangi bir müziği mesaj sesi yapmayı nasıl halledeceğiz? Bunu yalnızca bir kez başarabildim; ama onu da hatırlayamıyorum. Es dosya yöneticisi ile biraz karıştırdım ama çözemedim. sdcard'a attığım herhangi bir mp3 parçasını nasıl mesaj sesi yapabilirim telefonuma?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler; iyi forumlar.
işinize yaradıysa ne mutlu