İpucu Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge Devrim mi Yarattı?

Sponsorlu Bağlantılar

kadikoy

kadikoy

Üye
telefon tüketicileri artık pil ömrüne bakmaya başladı.
samsung bunu S5 üretiminde fark etti ve iphone fark attı hatta reklam videosundada dalga geçti...
S6 üretiminde ise samsung ağırlık olarak sağlamlığa ve 64 işlemciye önem verdi.
kanımca başarılıda oldular.

0MG90

0MG90

Üye
Beni Sony ve Apple fanı sananlardan yorum bekliyorum.

Koradam

Üye
Bence s6 fiyasko oldu. Bugün elime aldım ve yarım saat kurcaladım tam bir hayal kırıklığı. O kadar güçlü donanım olmadına rağmen. Uygulamalra tıkladığında geç giriyor. Çok bariz olmasada note 4 deki gızlılıktan eser yok resmen. İkonlara tıklayınca verilen geç tepki ger zamanki gibi touchwiz i iliklerime kadar hisettirdi. Tsarım olrak edge güzel ama s6 nın kendisi bence kötü. Yani anlamış oldum ki samsung jet moturu taksa hine stabil çalışmayacak şu s serisi
Bi ton inceleme izledim hiçte bahsettigin sorunları görmedim . Tanıtım modu var Samsung'un arka planda dahi olsa telefonu yoruyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Asus Zenfone 2 gelsin de satışları görelim derim :eller:

• Beğen
Tepkiler: n000k ve azattt
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
S6 Edgede Bazı Sornlar Var Fakat Üstesinden Gelirler Bence Dayanmaz Düşerse Dağilir Ekranları EN Aşaya 1 Milyarada Ekranı Değiştirirsin Bilmiyorum Valla Ben Olsam S5 Yada Note 4 Derim

androtik12

androtik12

Üye
Bi ton inceleme izledim hiçte bahsettigin sorunları görmedim . Tanıtım modu var Samsung'un arka planda dahi olsa telefonu yoruyor
Bimexte incelediğimde hamtallık belli oluyordu. Telefonda

byAndroid

byAndroid

Üye
Mağazadaki telefonlarda ki tanıtım mahvediyor ondandır. Dediğin şeyleri bende yaşadım çünkü ama senin dediğin kadar değildi

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
note3te geçesen sene temple run kasıyordu mağazadaki telefonlar gerçeği pek yansıtmıyor akıcılıkta

oznkrts

oznkrts

Üye
ben edge alanların nasıl kılıf veya ekran jelatini kullanacagını düşünüyotum hala:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
byAndroid

byAndroid

Üye
Polymath

Polymath

Üye
Madem Sony fanı olduk Sony ile karşılaştıralım bakalım neler olmuş

Xperia Z4 - Galaxy S6

Metal çerçeve eklendi - Metal tasarım geldi
SD kart kaldı - SD kart gitti
Su geçirmezlik kaldı - Su geçirmezlik gitti
Su geçirmez açık şarj yuvası geldi - USB 3.0 yerine 2.0 geldi
Kamerada iyileştirme yapıldı(ön kamera 5MP, arka kamerada iyileştirme) - Kamerada ciddi iyileştirme yapıldı.
Stereo hoparlör korundu - Mono hoparlörden devam
HD ses teknolojisi (Hi-Res) geldi - ?????????
Yazılım akıyor - TouchWiz???

Yıllardır aynı tasarımlı birbirinin kopyası Samsung'a sövüp durdunuz ama S6'nın arkasına cam ekleyince, S6 edge'in ekranını yana kıvırınca hemen en iyi firma mı oldu? Şimdi gelir hemen savunursunuz nanometresi böyle, ddr4 rami böyle diye. Hoparlör ve yan kısımlar iPhone'um diye bağırıyor resmen. Bu mu devrim? Devrimse git al o zaman bakalım ne kadar dayanacaksınız. Bir buradaki birde DH'deki yorumları okuyunca aradaki fark anlaşılıyor. Cidden çok objektifsiniz.
Bu arada s6 su geçirmez denmiyor ama testleri izlemeni oneririm.. 2dakikadan fazla su geçirmedi hatta kaynar suya attilar iphone 10 saniye dayanirken s6 1dakika dayandi.. Sony ilk once bu kart slotlarindaki kapaklari adam gibi yapsın cabuk yalama oluyor

0MG90

0MG90

Üye
Bu arada s6 su geçirmez denmiyor ama testleri izlemeni oneririm.. 2dakikadan fazla su geçirmedi hatta kaynar suya attilar iphone 10 saniye dayanirken s6 1dakika dayandi.. Sony ilk once bu kart slotlarindaki kapaklari adam gibi yapsın cabuk yalama oluyor
Sıcaklık arttığı için kendini kapatıyor ama sonuçta çalışıyor, 3 dakika
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

firostr

firostr

Üye
Dieğer ÇIKAcak samsung modelleri devirm olabilir samsung snpadrogn işbiriliğ ile ilgili haberler var

note 5 devr,m olabilir

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
Sizce almaya deger mi? Iphone de guvenlik sorunlari yasiyor bu aralar haberi asagida yazacagim aslinda edge modellerinde kilif jelatin sorun olabilir s6 ve s6 edge yerine bana note edge yada note 4 mu onerirsiniz

Haber burada

Bugün San Francisco’da yapılan güvenlik konferansında, Skycure adındaki şirketin yapmış olduğu sunumda ‘No iOS Zone’ adını verdikleri bir iOS açığı belirtildi. Bu açık sayesinde Wi-Fi ye bağlı olan her türlü iOS cihazını çökerterek durmadan aynı hatayı vermesi sağlanabiliyor. Ayrıca bunun yapılabilmesi için hiçbir bağlantıya gerek yok.

iOS 8’de ortaya çıkan açık sayesinde, cihazlara üzerinde oynanılmış SSL sertifikası gönderildiğinde iOS cihazları bitmeyen bir döngüye girerek kendi kendine yeniden başlıyor

Polymath

Polymath

Üye
Sıcaklık arttığı için kendini kapatıyor ama sonuçta çalışıyor, 3 dakika
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim izlediğim testte ekranin icten patladigi belliydi.. Sonucta s6 dayanıklı bir telefon

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
S6 ile iphone 6 plus arasindsn hangisini onerirsin

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kesinlikle iPhone 6 Plus Derim bataryası çok daha iyi ayrıca retina var ve işlemciside çok güçlü.
Kameram iyi olsun dersen S6 ben note 3'ten geçtim iPhone kamerası gerçekten note3'e göre kötü.

Son düzenleme:
vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda benim icin kamera ses soyal ag stabilite lazim
Bide selfie var

Üst Alt