Bi ton inceleme izledim hiçte bahsettigin sorunları görmedim . Tanıtım modu var Samsung'un arka planda dahi olsa telefonu yoruyorBence s6 fiyasko oldu. Bugün elime aldım ve yarım saat kurcaladım tam bir hayal kırıklığı. O kadar güçlü donanım olmadına rağmen. Uygulamalra tıkladığında geç giriyor. Çok bariz olmasada note 4 deki gızlılıktan eser yok resmen. İkonlara tıklayınca verilen geç tepki ger zamanki gibi touchwiz i iliklerime kadar hisettirdi. Tsarım olrak edge güzel ama s6 nın kendisi bence kötü. Yani anlamış oldum ki samsung jet moturu taksa hine stabil çalışmayacak şu s serisi
Beni Sony ve Apple fanı sananlardan yorum bekliyorum.
Bimexte incelediğimde hamtallık belli oluyordu. TelefondaBi ton inceleme izledim hiçte bahsettigin sorunları görmedim . Tanıtım modu var Samsung'un arka planda dahi olsa telefonu yoruyor
Onu bende düşünüyorum nasıl oluyor ki acaba? Özelikle temperli cam falan?ben edge alanların nasıl kılıf veya ekran jelatini kullanacagını düşünüyotum hala![]()
Bu arada s6 su geçirmez denmiyor ama testleri izlemeni oneririm.. 2dakikadan fazla su geçirmedi hatta kaynar suya attilar iphone 10 saniye dayanirken s6 1dakika dayandi.. Sony ilk once bu kart slotlarindaki kapaklari adam gibi yapsın cabuk yalama oluyorMadem Sony fanı olduk Sony ile karşılaştıralım bakalım neler olmuş
Xperia Z4 - Galaxy S6
Metal çerçeve eklendi - Metal tasarım geldi
SD kart kaldı - SD kart gitti
Su geçirmezlik kaldı - Su geçirmezlik gitti
Su geçirmez açık şarj yuvası geldi - USB 3.0 yerine 2.0 geldi
Kamerada iyileştirme yapıldı(ön kamera 5MP, arka kamerada iyileştirme) - Kamerada ciddi iyileştirme yapıldı.
Stereo hoparlör korundu - Mono hoparlörden devam
HD ses teknolojisi (Hi-Res) geldi - ?????????
Yazılım akıyor - TouchWiz???
Yıllardır aynı tasarımlı birbirinin kopyası Samsung'a sövüp durdunuz ama S6'nın arkasına cam ekleyince, S6 edge'in ekranını yana kıvırınca hemen en iyi firma mı oldu? Şimdi gelir hemen savunursunuz nanometresi böyle, ddr4 rami böyle diye. Hoparlör ve yan kısımlar iPhone'um diye bağırıyor resmen. Bu mu devrim? Devrimse git al o zaman bakalım ne kadar dayanacaksınız. Bir buradaki birde DH'deki yorumları okuyunca aradaki fark anlaşılıyor. Cidden çok objektifsiniz.
Sıcaklık arttığı için kendini kapatıyor ama sonuçta çalışıyor, 3 dakikaBu arada s6 su geçirmez denmiyor ama testleri izlemeni oneririm.. 2dakikadan fazla su geçirmedi hatta kaynar suya attilar iphone 10 saniye dayanirken s6 1dakika dayandi.. Sony ilk once bu kart slotlarindaki kapaklari adam gibi yapsın cabuk yalama oluyor
Benim izlediğim testte ekranin icten patladigi belliydi.. Sonucta s6 dayanıklı bir telefonSıcaklık arttığı için kendini kapatıyor ama sonuçta çalışıyor, 3 dakika
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Stabilite falan ios ama selfie işin içine girdiyse tabiki s6Aslinda benim icin kamera ses soyal ag stabilite lazim
Bide selfie var