İpucu Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge Devrim mi Yarattı?

Sponsorlu Bağlantılar

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge Devrim mi Yarattı?
Evet arkadaşlar soru gayet açık bu iki telefon da yılın telefonu olabilir mi ? Çıkar çıkmaz zaten ödüller aldı.
İphone'ye daha sıcak bakıyorum ama bu modeller aklımı çelmiyo da değil:bigstar:

PriZm

PriZm

Üye
Edge serisini hep takdir etmişimdir açıkçası. Samsungun kendine has bir tasarımı ve özellikleri var o cihazlarda.

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
note 4 den memnun musun

PriZm

PriZm

Üye
Evet.

erko merko

erko merko

Üye
Edge modeli bir devrimdir tabi bana göre, çünkü böyle bir ekranı piyasaya sunmak cesaret ister

0MG90

0MG90

Üye
Bence yaratmadı. Sıradan telefon.
Yorumlara gel. Kendine has tasarımmış, devrimmiş :D

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
byAndroid

byAndroid

Üye
Onun işi gücü sony övmek samsungu yerin dibine sokmak adamlar bu sefer yapmış taktir etmek lazım. Evet devrim yaptı Özelikle s6 edgeyle

• Beğen
Tepkiler: erko merko, The Pancar, Koradam ve 2 diğerleri

Hodor

Üye
Kardeş sen boşver androyid i iosu androyid de yok karnal yok çekirdek rut rom falan kafayı yersin git lumiya al lumiya serisi son 5 senenin en iyisi eyç serisi yaramaz bi lumiya gibi akıcı deyil.

byAndroid

byAndroid

Üye
Kardeş sen boşver androyid i iosu androyid de yok karnal yok çekirdek rut rom falan kafayı yersin git lumiya al lumiya serisi son 5 senenin en iyisi eyç serisi yaramaz bi lumiya gibi akıcı deyil.
Bişey merak ettim neden okunduğu gibi yazdınız herşeyi

• Beğen
Tepkiler: nsren

MaxipmaN

Üye
evet iki cihaz da güzel

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Öncelikle tasarım olarak Edge farklı bir bakıştır. Kenarları iPhone'a benzetilip arka ön cam tasarımıda nedense iPhone 4'e değilde Xperia Z serisine benzetmek ayrı bir olay o kullanıcılarıda anlayışla yaklaşıyoruz. Bana göre süper AMOLED ekran kalitesi her zaman samsung cihazları bir adım öne atmıştır. Apple'da ise retina ekran aynı şekilde. SAMSUNG AMOLED ekranın ve yazılımı sonuna kadar yararlandığını Edge modelinde mobil dünya pazarına göstermiş oldu. Edge hem yazılımsal hemde estetik olarak evet olağan değil, farklı bir tasarımdır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Hodor

Üye
  • Beğen
reflex

reflex

Üye
Adamlar her parçasıyla devrim yaptı romun hızı olsun ekranın kalitesi olsun çok iyi inceleme fırsatı buldum bu kadar hızlı olabilir mi bir telefon evet olabilir.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Madem Sony fanı olduk Sony ile karşılaştıralım bakalım neler olmuş

Xperia Z4 - Galaxy S6

Metal çerçeve eklendi - Metal tasarım geldi
SD kart kaldı - SD kart gitti
Su geçirmezlik kaldı - Su geçirmezlik gitti
Su geçirmez açık şarj yuvası geldi - USB 3.0 yerine 2.0 geldi
Kamerada iyileştirme yapıldı(ön kamera 5MP, arka kamerada iyileştirme) - Kamerada ciddi iyileştirme yapıldı.
Stereo hoparlör korundu - Mono hoparlörden devam
HD ses teknolojisi (Hi-Res) geldi - ?????????
Yazılım akıyor - TouchWiz???

Yıllardır aynı tasarımlı birbirinin kopyası Samsung'a sövüp durdunuz ama S6'nın arkasına cam ekleyince, S6 edge'in ekranını yana kıvırınca hemen en iyi firma mı oldu? Şimdi gelir hemen savunursunuz nanometresi böyle, ddr4 rami böyle diye. Hoparlör ve yan kısımlar iPhone'um diye bağırıyor resmen. Bu mu devrim? Devrimse git al o zaman bakalım ne kadar dayanacaksınız. Bir buradaki birde DH'deki yorumları okuyunca aradaki fark anlaşılıyor. Cidden çok objektifsiniz.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo ve Serhan
androtik12

androtik12

Üye
Bence s6 fiyasko oldu. Bugün elime aldım ve yarım saat kurcaladım tam bir hayal kırıklığı. O kadar güçlü donanım olmadına rağmen. Uygulamalra tıkladığında geç giriyor. Çok bariz olmasada note 4 deki gızlılıktan eser yok resmen. İkonlara tıklayınca verilen geç tepki ger zamanki gibi touchwiz i iliklerime kadar hisettirdi. Tsarım olrak edge güzel ama s6 nın kendisi bence kötü. Yani anlamış oldum ki samsung jet moturu taksa hine stabil çalışmayacak şu s serisi

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve B.A.R.O.N
Polymath

Polymath

Üye
Aslında s6 için geç kaldı bu kalite için ama onlarında satış politikalarını filan bilemeyiz.. S6 edge ve edge serisi bir devrimdir. Telefonlarda performans kamera filan ne dersen var ve ekran olarakda fark yaratıyor.. Samsung zaten 20 mılyon sıparış aldı kafadan.. Bu senenın lideri açık ara Samsung olacaktır..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu senenin lideri olur mu bilemem. Gerçi onu şu anda en büyük analistler bile bilemiyor. Ama bildiğim bişey var ki dünyada akıllı telefon pazarı Türkiye'dekinden fersah fersah farklı.

Satışları şu anda iyi gidiyor. Bunda HTC'nin beceriksizliği de önemli rol oynuyor. Bir de Galaxy S6 ile arada 150$ fark olunca işler Samsung lehine döndü.

Peki bu iki cihaz devrim mi yarattı? Bence hayır. İkisini de inceledim. Bence ortada bir devrim varsa ki var o devrim Note 4 Edge ile yapıldı.

Teknoloji çok gelişti. Yarım kiloluk telefonlardan kredi kartı gibi telefonlara geldik. Kamera, Ekran, işlemci, yazılım, sensörler ve kazanılan yetenekler ortada. Bu saatten sonra bir telefonun gerçekten devrim yaratması için bambaşka bir kamera teknolojisi, ekran üzerinde farklı bir teknoloji ile şaşırtıcı ve verimliliği artıracak değişiklikler. Klasik lens modülleri yerine farklı bir sistemin kullanıldığı görüntüleme teknolojisi, hepsinden de önemlisi artık taş devrinden kalma batarya teknolojileri konusunda farklı bişeyler ortaya koyulmalı.

Sırada LG G4 ve Xperia Z4 akıllı telefonlar var. Onlar da devrimsel bir şeyler getirmeyecek malesef. Klasik daha iyi kamera, daha yüksek çözünürlüklü ekranlar, daha güçlü donanımlar vs vs, teknoloji ve inovasyon adına birşey geleceğini zannetmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Enes, harunnn1234, n000k ve 6 diğerleri
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bana kalırsa hızlı şarjda batarya teknolojisi için bir ilerlemedir fakat bu note 4 ile duyruldu ayrıca daha önceden qualcomm işlemcilerinde de vardı. S6'da bu ilerletilmiş.

Üst Alt