Note 3 e 5.0.2 verdiler diye hatırlıyorum ben, güncelleme demek firmanın cihazın arkasında durması demek, destek vermesi demek, 3000 TL verip cihaz alıcam ama sadece 2 güncelleme alacak özelliği yettiği halde , o firmadan uzak dururum daha, bu yazılım işi biraz prestij anlamına geliyor. Öyle olmasa Apple iPhone 4 e İOS 9 a kadar güncelleme verir miydi kaç üst modeli çıkmasına rağmen ? Zaten şu var samsung Android yapısını özelleştirmek sunduğu için yazılım kaynaklı hataları da çok var , bundan önce Galaxy Alpha kullanıyordum , yazılım hatası ne demek onda gördüm güzelim telefondan soğudum
arkadaşlar birşey sorcam benim cihazın sağ edge ekranına doğru olan bir alanda ve orta üst kısımda hava boşlupu gibi birşey var daha doğrusu ekran siyahsa o bölüm böyle hafif grimsi duruyor ama ekran çalışınca bir görüntü sorunu vs yok bu tam olarak ne oluyo? garanti de yapılır mı bi bakabilir misiniz
bide şimdi karanlıkta bakınca fark ettim geri tuşu ve uygulamalar tuşu varya ledli, ona basınca yansıma yapıyor çok ilginç bir şeiklde ekrana ek olarak böyle birşey var mı sizde ? gerçekten sinir bozucu bir durum bu ya
fotoda az da olsa belli oluyor sanırım
Bulgaristan , Avusturya , Almanya (vodafone) , Hungary , kıbrıs , Yunanistan , Croatia , İtalya (vodafone) , İrlanda (Vodafone) Hollanda (Vodafone) Birleşik Krallık (Vodafone) , İsviçre (Swisscom) , Slovenya (Si mobil) Romanya (Vodafone) = S6 Edge için Nougat güncellemesi yayınlalan ülkeler an itibari ile: 22.04
S6 içinse yayınlanan (paylaşılan) güncelleme görünmüyor