Söz konusu türkiyeyse gelmez benceHaziranın sonunda da Note 4 için başlar herhalde. Türkiye içinde temmuz ortasını bulur.

Türkiyede bu knox olayını çakan yok diye biliyorum ben, en azından S4'de öyleydi. Önemli olan cihazın içindeki CSC'nin Türkiye olması ve yazılımın da Türkiye yazılımı olması.Ek olarak 5.1 ile beraber 5.0.2 roor yöntemleri işe yaramaz hale gelmiş sanırım veya gelebilir bu riskide göz önüne alın.
Garanti bakıyor mu? Tabiki bakan %1-2 ama genede biz ikaz edelim.
Ben bakıyorum. Geçen geri çevirdim bunun yazılımda oynama yapılmış diye.Ek olarak 5.1 ile beraber 5.0.2 root yöntemleri işe yaramaz hale gelmiş sanırım veya gelebilir bu riskide göz önüne alın.
Garanti bakıyor mu? Tabiki bakan %1-2 ama genede biz ikaz edelim.
Yazık adamlara ne diye bakıyorsun.Ben bakıyorum. Geçen geri çevirdim bunun yazılımda oynama yapılmış diye.
Knox falan değil direk King User ile garantiye gönderecek kadar cesaret yemişler varyazılım konusu samsung da çok önemli çünkü yeni yazılım atma 50 lira. Şimdi orda knox 1 ise Geçmiş olsun
![]()

Bildirim çubuğundaki saat ortadaydı. Yemin ediyorum hiç bakmadım sadece elime aldım kurcaladim biraz zaten fazla anlamıyorum samsungdan ama farkettim.Yazık adamlara ne diye bakıyorsun.
[emoji1]

OhaBildirim çubuğundaki saat ortadaydı. Yemin ediyorum hiç bakmadım sadece elime aldım kurcaladim biraz zaten fazla anlamıyorum samsungdan ama farkettim.![]()
bari download moddaki customlari official edip oyle gonderseydi ben bakmazdim knoxaS6 Note çıkacakmış, S6'yı boş verecekler bence bu cihaz çıkınca
İşte bu yüzden S serisi alınmaz, yüz tane cihaz çıkarıyorlar arkasından
Birde Sony'e laf atarlar
Sen 6s al lütfenDüzeldiyse çak ordan bitane gold 32![]()
Sen 6s al lütfen
Z3 Active, Z3 Note, Z3 Mini çıkıyor mu? Çıkmıyor.Sony'nin ne farkı var ? 6 ayda bir cihaz çıkarıyor, çıkardığı cihaz da bir öncekinin upgrade edilmiş versiyonu. Burası telefon tavsiyesi konusu değil.