Haber Samsung Galaxy S6/S6 edge için Android Nougat güncelleme çalışmaları başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S6/S6 edge için Android Nougat güncelleme çalışmaları başladı


Google'ın geçtiğimiz Ağustos ayında yeni mobil işletim sistemi sürümü Android 7.0 Nougat'ı sunmasının ardından Android işletim sistemini kullanan firmalar, cihazlarına güncelleme olarak bu sürümü sunmak için çalışmalarına başlamışlardı. Bazı yeni modeller de Android 7.0 Nougat ile sunulmaya başlanırken, ayrıca Nexus ve Android One modeller de güncellemeyi alan ilk cihazlar oldu.



Samsung da Android'in en büyük temsilcisi ve şu sıralar özellikle Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modelleri için Android 7.0 Nougat güncellemesi çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde firma bu iki cihaz için Android 7.0 Galaxy Beta Program'ı resmi olarak duyurmuştu. Şimdilik Beta sürecinde Nougat, bazı ülkelerde kullanıcılara sunulmuş durumda.

Diğer taraftan Samsung'un daha önceki sene sunduğu önemli modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 edgede Android Nougat güncellemesi alacak cihazlar arasında yer alıyor. Bu cihazlar için gelen yeni bir rapora göre Samsung, akıllı telefonlar için Android Nougat güncellemesi çalışmalarına başladı.

Yeni güncellemenin XXS5DPK7 yapım numarasına sahip olduğu belirtilirken, henüz ne gibi yenilikler, geliştirmeler ya da hata düzeltmeleri içerdiğine dair bilgi ise bulunmamakta.

Samsung, ilk olarak Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modelleri için Android Nougat güncellemesini sunacak. Daha sonra ise Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge yanı sıra Galaxy Note5 bu yeni güncellemeye kavuşacak. Ancak 2017'den önce bunların gerçekleşmesi ise beklenmiyor.
Samsung Galaxy S6/S6 edge için Android Nougat güncelleme çalışmaları başladı
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çıkar Çıkmaz Yüklemeyin Bence :D
 
hikmet366

hikmet366

Üye
Ben yüklerim de 2017 den sonraymis

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Samsung da son güncellemeler pek faydalı olmuyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Önceden beta yaptığı için bence çıkar çıkmaz yükleyebilirsiniz çok buglu olacağını sanmıyorum :hmmm
 
xmustx

xmustx

Üye
Xda geliştiricileri bizi kurtarır ;)
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831


Üst Alt