Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Konuya ilgi büyük araştırmadan 24 saat içinde yalanlama gelmediğine göre münferit bir durum söz konusu olabilir benceO Kadar Para Veriliyor Hak Edilen Bumu Tamam Yurt Dışında Ucuz Ama Sonuçta 1 Yıllık Bir Cihaz (Yazık Yazık) Samsung Buna Karşılık Yeni Bir Telefon Hediye Etmeli Apple Böyle Yapmıştı
bu bir rekor olmalı nasıl kapatmıyor kendini ya, zaten internette gezerken işlemci bile kolay kolay o sıcaklığa çıkmıyorgeçen gün telefon bayağı bir ısındı sıcaklığına bakayım dedim 54 derece olmuş şok oldum ,zaten bataryada hafif şişti gittim lg servisine yeni batarya aldım 3 kuruş için canımızı tehlikeye atmaya değmez...
bende ona inanamadım zaten sözde fazla ısınınca kendini kapatıyordu bu smart phone lar ,ben sıcaklığı önemsemesem belkide patlayacaktı...bu bir rekor olmalı nasıl kapatmıyor kendini ya, zaten internette gezerken işlemci bile kolay kolay o sıcaklığa çıkmıyor
sağol...Geçmiş olsun.
Eminmisin o kadar ısınmadığına?bu bir rekor olmalı nasıl kapatmıyor kendini ya, zaten internette gezerken işlemci bile kolay kolay o sıcaklığa çıkmıyor
Siz Note 2ciler CM12 takılıyorsunuz biz Note 3cüler cm ye hasretEminmisin o kadar ısınmadığına?
İşlemciler bataryalara oranla kat kat daha fazla ısınır ancak mobil işlemciler oldukça küçük olduklarından dolayı onların ısısından daha çok bataryaların ısısını hissederiz.
81 derece mi ?Eminmisin o kadar ısınmadığına?
İşlemciler bataryalara oranla kat kat daha fazla ısınır ancak mobil işlemciler oldukça küçük olduklarından dolayı onların ısısından daha çok bataryaların ısısını hissederiz.
Note 2 FTWSiz Note 2ciler CM12 takılıyorsunuz biz Note 3cüler cm ye hasret
O 54 derece olan batarya ısısı. Play Store'dan cputemp uygulamasını yükle cpu ısısını görürsün81 derece mi ?ben 54 dereceyken elimde tutamıyordum sizin 81 de telefonun yanması gerekmiyor mu ?
internette gezerken 81 mi gördün?Eminmisin o kadar ısınmadığına?
Hayır Antutu stabilite testi sırasında.internette gezerken 81 mi gördün?
sadece root ile 1.8 yapamıyoruz değil mi cm mi kurmak lazım? No-frills CPU Control kurdum 1ghz falan max yapıyorum ama max 1.6 varHayır Antutu stabilite testi sırasında.
Rom değil kernel gerekli. Screenshot da 1.8 olarak çıkmış CPU kullanımı 80'i aştığında 2 Ghz oluyor.sadece root ile 1.8 yapamıyoruz değil mi cm mi kurmak lazım? No-frills CPU Control kurdum 1ghz falan max yapıyorum ama max 1.6 var
senin note2 çok çekti beRom değil kernel gerekli. Screenshot da 1.8 olarak çıkmış CPU kullanımı 80'i aştığında 2 Ghz oluyor.
Daha çok çekeceği varsenin note2 çok çekti beşu an aklım yatmıyo kernele falan biraz duralım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?