Samsung Galaxy S5

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S5
Türkiye'de 20 nisan'da satışa sunulacak Samsung Galaxy S5'in satış fiyatı belli oldu, 16gb modeli 2199TL, 32GB modeli 2299TL.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Note 3'ün İlk Çıkmış Fiyatı Gibi Halbuku S4'ün Fiyatının Altında Olacak Diyorlardı :P:

Invoke

Invoke

Üye
Aynı konudan beş milyon tane var, yemin ediyom :D

• Beğen
Tepkiler: GDDR5, ___kaptan___ ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye

Eğer bu modeli Türkiye'ye gönderirse samsung^cular boykot etmesi lazım :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Invoke

Invoke

Üye
Niye siz snapdragonlu versiyon mu gelecek sanıyordunuz? :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
2014 ilk yarıyı z2 kapatır 2. yarıyı g3 ele alır o zaman boşuna para vermeye hiç gerek yok şu cihaza... :)

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
  • Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bana 3 Gb ram li olan note 3 daha mantıklı geliyo

Luck Star

Luck Star

Üye
Aynen öyle, fiyata aldanmamak lazim . 1 ay sonra 1800 felan olur s4 ün yerini alir , degisen birsey olmaz...

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Türkiye'de yanlış politika uyguluyorlar. Türkiye'ye değer veren firma kesinlikle Sony'dir. Playstation 4 hemen hemen bütün ülkelere Çin üretimli olarak gönderildi. Türkiye'ye özel Japon malı ayrıca fiyatı da Çin malından ucuz. Bakmayın burdaki fiyatına. Sorun onlarda değil bizde.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Teknosada 2.5ghz on siparis yaziyoe . Exynos gelmiycek bu sefer heralde .. yoksa tutabilir

Invoke

Invoke

Üye
Snapdragon gelmesi daha iyi olur, rom yüklemek isteyenler için.

0MG90

0MG90

Üye
Bunun yerine Note3 daha iyi.

Luck Star

Luck Star

Üye
Yani sonucta ne kadar kötü tasarima sahipte olsa s801 ve 2gb var + gpu daha iyi . Su gecirmez zaten valla fena olmaz

Luck Star

Luck Star

Üye
Note 3 asiri buyuk ya cidden pratik degil , onu almak icin gittim vazgectim almaktan asiri buyuk

Invoke

Invoke

Üye
Luck Star

Luck Star

Üye
Su geçirmez değil dayanıklı sadece. =P :D Note 3 daha mantıklı. :D

Testi var haci ,1 metrede 30dk hic birsey olmadi ayrica sony gibi telefon kapaksiz degil bence buyuk basari , adada yasamiyoruz sonucta :D bizim sinifta cocuk canim sıkılinca su dolu kapin icine atiyorum diyo , agzina kurekle vurucan iste :D onemli olan elinden su olan biyere dustugunde birsey olmamasi bence ,,, ama suya tamamen dayanikli telefonlar da cikmasi lazim

• Beğen
Tepkiler: mehsevim