Samsung Galaxy S5 ve Galaxy Note 4 için Android L güncellemesi geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: smh60, beytullah6767, Ottoman Slap ve 1 kişi daha

TroLL28

TroLL28

Üye
Bu güzel haber sabırsızlıkla bekliyorum S5 :biggrin:

ortak42

ortak42

Üye
Valla bende senin gibi düşünüyorum. Sonuna kadar haklısın. :good: Çok güzel yazı. Madem yenisi daha hafif dahada hızlanacak niye vermiyon kardeşim allah allah kesinlikle müşteri memnuniyeti diye birşey düşünmuyorlar.
eğer daha hızlısını verirse sen o telefonu bidaha satmazsın amaç yeni cihazlara teşvik...ace2 jb verdi millet kasıntıdan telefonunu sattı s3 mini,s3 falan aldı ben ne yaptım gittim cm11 4.4.4 yükledim 1ghz o.c yaptım üstüne bide hafıza kartı swap yaptım şu anda most wantedden tut fıfa 2014'üne kadar oynamadığı oyun yok üstelik kasıntısız...Tüm samsung'a kapak olsun satmadım telefonunu :D CyanogenMod ekibinden de Allah razı olsun:biggrin:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
eğer daha hızlısını verirse sen o telefonu bidaha satmazsın amaç yeni cihazlara teşvik...ace2 jb verdi millet kasıntıdan telefonunu sattı s3 mini,s3 falan aldı ben ne yaptım gittim cm11 4.4.4 yükledim 1ghz o.c yaptım üstüne bide hafıza kartı swap yaptım şu anda most wantedden tut fıfa 2014'üne kadar oynamadığı oyun yok üstelik kasıntısız...Tüm samsung'a kapak olsun satmadım telefonunu :D CyanogenMod ekibinden de Allah razı olsun[emoji3]
Onlarda işi iyice paraya döktü :(

Üst Alt