Tavsiye Samsung Galaxy S4 Mü Asus Zenfone 6 Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Vietnam malı olanlar soyulmuyor. Çin üretimi olanlar soyulma olabiliyor.

BlackhoviX

Üye
İki cihaz da uzmez ama tasarim ve amoledden dolayi ben olsam s4 alirdim

Invoke

Invoke

Üye
Beyler hort olduğunun farkındasınız değil mi?
Soyulmayanlarda var. Zaten telefona kap takan biri spigen armoru çakar soyulmada olmaz herhangi bir şeyde. :oke:

Spigen kılıflarda indirim vardı, sevgililer gününe özel. Bitmediyse hala bakmak isteyen baksın. :D

muttalip84

Üye
asus zenfone 6 sakın almayın ben aldım ıkıncı gunu sattım 250 tl zaarla ınanılmaz kotu kamerası var evın ıcnde yanı kapalı ortamda cekmıyor astıkmat gıbı cekıyor sakn almayın samsung note 2 vardı bende calıntı mukemmeldı o telefon ben samsungdan memnunum bence almayın ılla alıcam dersenız asusu ev ortamında deneyın karanlıkta demıyorum ev ortamında ınanılmaz koootttuuuu

rimex

Üye
asus zenfone 6 sakın almayın ben aldım ıkıncı gunu sattım 250 tl zaarla ınanılmaz kotu kamerası var evın ıcnde yanı kapalı ortamda cekmıyor astıkmat gıbı cekıyor sakn almayın samsung note 2 vardı bende calıntı mukemmeldı o telefon ben samsungdan memnunum bence almayın ılla alıcam dersenız asusu ev ortamında deneyın karanlıkta demıyorum ev ortamında ınanılmaz koootttuuuu
çok süper çekiyo , güncellemeleri yapsaydın , s4 den daha iyi çekiyo kendim test ettim ve sadece ev ortamı için asus satılmaz

• Beğen
Tepkiler: PROEXSERT

MaxipmaN

Üye
Note2 mi çaldın?

• Beğen
Tepkiler: Invoke
erko merko

erko merko

Üye
LG G2

ikisinden biri diyorsan S4 ama i9505 modeli :)
9505 alınmaz artık samsung exynos'a önem vermeye başladı, 9500 olan model android 5'i almaya başladı 9505 için birşey yok daha hem gt 9500 biraz daha güçlü

MuhammedGMS

MuhammedGMS

Üye
En mantıklısı Galaxy S4 performansı kamera kalitesi işletim sistemi desteği vb. diğerinden daha iyi.

Polymath

Polymath

Üye
İkisi arasindan s4 derim cunku asusun ekrani 6 inc cok buyuk. Ayni zamanda asuslarin sarjida kötü diye biliyorum. Ama birde huawei g7 ye bak derim ben yeni aldim sarj suresi bu kadar iyi telefon kullanmadim. Kamerasi kasa kalitesi 10 numara. Sadece yuksek grafik oyunlarda orta perforsmansi var

PROEXSERT

PROEXSERT

Üye
zenfone 6 veya 5 diyorym
zenfone 6 veya 5 diyorum

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
S4

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Zenfone5 kullanıcısıyım. Eğer telefonu kurcalarım, alışırım diyorsanız gayet güzel cihaz. 700TL ye bu kadar güçlü bir cihaz hem de Asus markasıyla bence gayet iyi. Şarjı kötü denilen telefonu 4-5 aydır kullanıyorum. Beni yarı yolda bıraktığı günler 2 veya 3 tür. Onlarda da baya yoğun internet kullanımı ve oyun vardı. S4 ün şarjı daha iyi diyorlar ancak hengi S4 ün ekran kullanım süresine baksam 3-4 saat arası en fazla. Ben de 3-4 saat arası ekran kullanımı alıyorum zaten. Hatta bu sürenin yarısına yakını oyunla geçiyor. Şarjı kötü diyen arkadaşlar piyasada başka hangi akıllı telefonları kullanmış merak ediyorum.
Eğer oyunla işiniz yoksa ama günde 4-5 saat internete girerim diyorsanız Huawei G7 ye bakabilirsiniz. Ağır oyunlarda biraz performans yetmiyor ama onun dışındaki kullanımda gayet iyi bir pil performansı var.