MaxipmaN
Üye
adil olmamış konu note4 vs zenfone 6 olmalıydı öyle bi çamur atma çabaları var samsungaAsus olması
Samsung olmaması![]()
telefonum samsung,çamaşır makinem samsung,laptopum samsung
kader diyelim fanatik değilim bilen bilir 
adil olmamış konu note4 vs zenfone 6 olmalıydı öyle bi çamur atma çabaları var samsungaAsus olması
Samsung olmaması![]()
kader diyelim fanatik değilim bilen bilir 
Eskiden herşey sony di. Tv sony. Laptop sony. Mp3 sony. Dvd player sony. Her dönemin bir markası var bugününde samsung.adil olmamış konu note4 vs zenfone 6 olmalıydı öyle bi çamur atma çabaları var samsunga
telefonum samsung,çamaşır makinem samsung,laptopum samsungkader diyelim fanatik değilim bilen bilir
![]()
Eskiden herşey sony di. Tv sony. Laptop sony. Mp3 sony. Dvd player sony. Her dönemin bir markası var bugününde samsung.
Samesung'a yer yok. 
samsung olmaması ve şarjıZenfone 6 diyenler, zenfone 6'yı S4'den iyi yapan nesi var acaba?
2 el almışsın önceki kullanan nasıl kullandı allah bilir belki bataryayı kötü kullandı yeni batarya alıp dene okadar kötü olmaması lazım600 Tlye S4 aldim sarjinin bu kadar kotu oldugunu bilmiyordum s3te fu ll parlaklikta kullandigimi s4te en dusuk parlaklikta kullaniyorum yine daha hizli bitiyo bataryada yeni yani sikinti yok bataryasinda... zenfone daha mantikli ...
aynen bu zamanlarda s4 baltalamak isteyen cok2 el almışsın önceki kullanan nasıl kullandı allah bilir belki bataryayı kötü kullandı yeni batarya alıp dene okadar kötü olmaması lazım
s4 ü bilmiyorumda samsunga çok fazla laf geliyor ama samsung da yeni touchwizle düzeldi galiba millet neye fanlık yapıyorsa artıkaynen bu zamanlarda s4 baltalamak isteyen cok
s4 ü bilmiyorumda samsunga çok fazla laf geliyor ama samsung da yeni touchwizle düzeldi galiba millet neye fanlık yapıyorsa artık
Ney fazla kullanılıyorsa en çok onun sorunu Göze batar apple ve Samsung en çok kullanılanlar ve eleştirilenler oluyor misal 6 plus a eğiliyor diye çok eleştiri yapıldı ama elinle zorla eğmezsen bişey olmuyor benim telefon eğilmedi en azından saçım sakalım kasaya sıkışıp yolunuyor diyenler bile olduAğzı olan cahil konuşuyor işte. Ne dersin. Samsung hata yapar dillere düşer misal sony bir hata yapar kimsenin umurunda olmaz.((lens kayması su sızıntılari ön kamera arızaları vs vs.))

Bn kapsız kullanmayı seviyom kapsız soyulur dimi ?Soyulmayanlarda var. Zaten telefona kap takan biri spigen armoru çakar soyulmada olmaz herhangi bir şeyde.![]()