mehmet_gsgs
Üye
Ben mhl denedim ama olmadi varmi bole bi kablo olucak cunku desteklemiyo diye gosteriyodu ozelliklerinde
S4 mini otg için gerekli güç çıkışı yok. mhl de artı enerji oldugu için sorun olmuyor.
Ben mhl denedim ama olmadi varmi bole bi kablo olucak cunku desteklemiyo diye gosteriyodu ozelliklerinde
Yok ben mhl kablosu varmi uygun onu sordum ben denedim bi mhl kablosu olmamisti oyuzden dedimS4 mini otg için gerekli güç çıkışı yok. mhl de artı enerji oldugu için sorun olmuyor.
Tarihi bile yayinlandi s3 almiyacak guncellemeyiS3 al bence. Guncelleme gelmez ona 4.2.2de kaldi o eger alirsa s3miniyede vermek zorunda.
S4 miniye güncelleme gelmez mi? Şaka yapıyon dimi hiç güncelleme vermeden telefon çıkartmak ? Saçma olmazmı ?S3 al bence. Guncelleme gelmez ona 4.2.2de kaldi o eger alirsa s3miniyede vermek zorunda.
S4 mini enfazla s3le ayni yazilimi kullanir.kitkati alirsa samsung kaybeder
S4 mininin ekran dikdortgen aga en yok telefonda fu ll boya vermisler

Benim anlamadığım s3 lte final aşaması ama mayıs ayı yazıyo s4 mini de final aşaması ama haziran diyo
Fotograf herseyi kanitliyor peki ya buna ne diyeceksin?
Her türlü S4 mini.ya param çok fazla değil ben en ideal s4 mini gördüm. oyun performansı nasıl ?
Ama General Mobile veya S4 mini karşılaştırcak olsam ??