Tavsiye Samsung Galaxy S4 mini

Sponsorlu Bağlantılar

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
Ben mhl denedim ama olmadi varmi bole bi kablo olucak cunku desteklemiyo diye gosteriyodu ozelliklerinde

S4 mini otg için gerekli güç çıkışı yok. mhl de artı enerji oldugu için sorun olmuyor.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Güzel telefon ele oturuyor

No Name Dev

No Name Dev

Üye
Nexus4 al derim 2gb ram var

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve reflex
reflex

reflex

Üye
tecno_man

tecno_man

Üye
s4 mini gayet güzel bir telefon tavsiye ederim.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
S3 al bence. Guncelleme gelmez ona 4.2.2de kaldi o eger alirsa s3miniyede vermek zorunda.

reflex

reflex

Üye
S3 al bence. Guncelleme gelmez ona 4.2.2de kaldi o eger alirsa s3miniyede vermek zorunda.
S4 miniye güncelleme gelmez mi? Şaka yapıyon dimi hiç güncelleme vermeden telefon çıkartmak ? Saçma olmazmı ?;)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
S4 mini enfazla s3le ayni yazilimi kullanir.kitkati alirsa samsung kaybeder

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Kendi si kaybeder. 1gb ram diyo vermiyormus. S3 kitkati alsa s3un satislari gene yukleselecek ve yeni amiral gemileri satis yapmayacak diye vermiyor yani donanim ile alakasi yok.tas gibi calistirir kitkatida iste.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Sonuçta s3 almiyor s4mini aliyor 2.el olursa belki s3 artik düşünülebilir

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
O telefona destek kesilmez rahat ol resmi kesilse bile diger yandan devam ederler.calismalara baslandi bile s3e 4.4.2 note 2 romunu portladilar.bazi ozellikler calismiyor ama duzelecek.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Cok guzel telefon ya almayi dusunuyordum para sıkıntısından dolayi moto g aldim cok pismanim performanslari asagi yukari ayni ama s4 mininin dikey ekrani ince tasarimi cok guzel duruyor kamerasida fena degil ben al derim

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
S4 mininin ekran dikdortgen aga en yok telefonda full boya vermisler

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
O sana kalmis ben begenmedim o telefonu :)

nanotex

nanotex

Üye
S3'ü niye bu kadar savunuyorsun dostum anlamıyorum. Herşey ortada, S3 e kitkat verilmiyor resmi açıklama geldi. S4 mini S3'ten daha iyi bir cihaz performans konusunda. Şu an ilk çıktığı versiyonla duruyor hala.
S4 mini'ye karşı garezin mi var kitkat almaz filan diyorsun yani sen mi daha iyi bileceksin kusura bakma da :D
Adamlar belgeledi sana güncelleme alacağını. Birşey diyemeyince de destek kesilmez rahat ol filan demişsin.. cık cık cık.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve hasaneness