Tavsiye Samsung Galaxy S4 mini

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Cok guzel telefon ya almayi dusunuyordum para sıkıntısından dolayi moto g aldim cok pismanim performanslari asagi yukari ayni ama s4 mininin dikey ekrani ince tasarimi cok guzel duruyor kamerasida fena degil ben al derim
Moto g aldigin icin pisman misin?

Ertan.D

Ertan.D

Üye
Çok yakın bir fiyata General Mobile Discovery Elite Lite var.O alınmalıdır bence. :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Moto g aldigin icin pisman misin?

Performans ekran ses kalitesi hersey super ama simsiyah ve kalin cok itici bi tasarimi var ekranida eski telefonlar gibi genis hos degil yani distan bakinca

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Herkes kendi düşüncesini dile getirebilir ama bunu cihaz korumacılığına dönüştürmeyelim lütfen. Ek olarak hitaplarımıza dikkat edelim ceza alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
s4 mini bence alma nexus 4 al hem daha büyük ekran hemde çok rahat root , custom rom yüklersin hemde güncellemeler çıktığı gibi nexuslardaoluyor yani nexus 5'ten birkaç gün sonra nexus 4'e geliyor :) , hem ramı daha fazla kasmıyor hiç ben kullanıyorum ve çok memnunum :)

• Beğen
Tepkiler: nanotex ve reflex
reflex

reflex

Üye
s4 mini bence alma nexus 4 al hem daha büyük ekran hemde çok rahat root , custom rom yüklersin hemde güncellemeler çıktığı gibi nexuslardaoluyor yani nexus 5'ten birkaç gün sonra nexus 4'e geliyor :) , hem ramı daha fazla kasmıyor hiç ben kullanıyorum ve çok memnunum :)
Katılıyorum okonuda s4 mini aldığıma pişmanım ama performansı çok iyi hala daha 4.4.2 bekliyoruz o da var nexsus 4 yeni çıkan yazılımlarıda alır ama s4 mini 4.4.2 son olur

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.