Çok iyi ama açık uygulamalar eklense çok iyi olurduMod calisiyor dostum uyandirdigin icin sagol
Ekten indirebilirsin dostum![]()

Çok iyi ama açık uygulamalar eklense çok iyi olurdu![]()

Yani ama temizlemek için iyi olurduZaten oraya en cok kullandiklarimi ekledigim icin ben ihtiyac duymadim o ozellige![]()

Arkadaşlar s4 mini rootlu telefonda cihaz modifiye edildi güncelleştirme yok uyarısı çözümünü buldum isteyene anlatabilirim.

Çözüm kesindir bizzat yaptım oldu. Yapamdysanz nerde tikandıysanz yardımcı olurum
Daha önce formda belirtilen bütün yolları denedim olmadı bu kesin çözümdür ve ben buldum. Ayrıca telefon durumu resmi oluyor ve tekrar garantiye giriyor![]()
Odinle stock romu flashlamayi unuttun kardesİlk once triangle away 3.26 ve supersu pro apk indirip kuruyoruz. Ardından triangle away açıyoruz ve root yetkisi veriyoruz.
Triangle away açtığımızda reset flash counter basiyoruz ve işini bitirmesini bekiyoruz reboot falan diyecek ama biz yeniden başlatmıyoruz teli tamamen kapatıp tekrar aciyoruz.
Orda counter status teki
Binary: oficial
System: oficial olmasi lazım eğer olmasıyla tekrar aynı işlemi yapiyoruz. İkisi de oficial olduktan sonra işlem tamamdr ama hala sistem modifie edildi diycek.
Şimdi gelelim supersu pro nun faydasına
Eger yüklü değilse system modified workearound seçeneği calismayacak o yüzden yüklü olması lazım.
Şimdi triangle away işlemine tekrar devam ediyoruz ve telefonu kapatıp açtıktan sonra triangle away açıp system modified workearound seçeneğine isaretliyoruz ve telefonunu yeniden başlatıyoruz işlem tamamdr.

Odin ile rom atarsan sistem modifie edildi sorunu devam edecek ama dedigim talimatı yapıp odin ile rom yüklerken hiçbir sıkıntı olmaz.Odinle stock romu flashlamayi unuttun kardes![]()
Yoo sorun devam etmiyorOdin ile rom atarsan sistem modifie edildi sorunu devam edecek ama dedigim talimatı yapıp odin ile rom yüklerken hiçbir sıkıntı olmaz.

Odin ile rom atarsan sistem modifie edildi sorunu devam edecek ama dedigim talimatı yapıp odin ile rom yüklerken hiçbir sıkıntı olmaz. Tabi şunu da unutmamak gerek rom yükleme ile root ortadan kalkar.
Yoo sorun devam etmiyor![]()