Samsung Galaxy S4 Mini için yeni 4.2.2 güncellemesi yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bilal72

bilal72

Üye
Sammobile nin açıkladığı 4.4.2 kitkat güncellemesi alacaklar listesi arasında s4 mini yok acaba s4 mini güncelleme alır mı sizce? :)

• Beğen
Tepkiler: reflex

bilal72

bilal72

Üye
Bi de bu güncelleme kaç mb acaba? Ben daha önce 15mb lık bi güncelleştirme almıştım zaten

reflex

reflex

Üye
Sammobile nin açıkladığı 4.4.2 kitkat güncellemesi alacaklar listesi arasında s4 mini yok acaba s4 mini güncelleme alır mı sizce? :)
O listenin altında source var tıkla ona doğrusu orda

bilal72

bilal72

Üye
reflex

reflex

Üye
Okadar güncelleme verildi ama hiç bi ek yok s4 teki sensörler bizlerde olmasına rağmen verilmedi ayrıca Multiwindow s2 de bile çalışırken neden bize verilmiyor ah samsung ah

• Beğen
Tepkiler: bilal72
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Okadar güncelleme verildi ama hiç bi ek yok s4 teki sensörler bizlerde olmasına rağmen verilmedi ayrıca Multiwindow s2 de bile çalışırken neden bize verilmiyor ah samsung ah

Yandan gelen bar degilmi bu multiwindow?
Oyleyse sidebar uygulamasini yukleyebilirsin benim favorim

bilal72

bilal72

Üye
bilal72

bilal72

Üye
S4 te healt services var gözle kontrol var ama hiçbirini s4 miniye verilmemiş bilseydim almazdım aldıktan sonra farkettim zaten

reflex

reflex

Üye
Senin sidebar dediğin sadece programları kolay yoldan açmak için multiwindow çok farklı bi video izle kardes

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Senin sidebar dediğin sadece programları kolay yoldan açmak için multiwindow çok farklı bi video izle kardes

Bende diyorum ne ise yariyor bu bi tane mod vardi bakiyim ise yariyormu :)

reflex

reflex

Üye
Root lu değil ama konu aç ben rootlarim

Walla olursa bin yasa bol bol dua edicem

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: reflex