O listenin altında source var tıkla ona doğrusu ordaSammobile nin açıkladığı 4.4.2 kitkat güncellemesi alacaklar listesi arasında s4 mini yok acaba s4 mini güncelleme alır mı sizce?![]()
Kardeşim ben zaten sammobilenin o makalesinin altına itirazda bulundum yine değişen birşey olmadı:confused:O listenin altında source var tıkla ona doğrusu orda
Bi de bu güncelleme kaç mb acaba? Ben daha önce 15mb lık bi güncelleştirme almıştım zaten
Okadar güncelleme verildi ama hiç bi ek yok s4 teki sensörler bizlerde olmasına rağmen verilmedi ayrıca Multiwindow s2 de bile çalışırken neden bize verilmiyor ah samsung ah
Hocam programlarla herşey yapılır o ayrı mesele ama orjinalin de verilmesi lazım.Yandan gelen bar degilmi bu multiwindow?
Oyleyse sidebar uygulamasini yukleyebilirsin benim favorim
Hocam programlarla herşey yapılır o ayrı mesele ama orjinalin de verilmesi lazım.

Senin sidebar dediğin sadece programları kolay yoldan açmak için multiwindow çok farklı bi video izle kardes

markette lite ve plus var hangisiOrasi oylede bu programi dene bence orjinalinden iyi![]()

Senin sidebar dediğin sadece programları kolay yoldan açmak için multiwindow çok farklı bi video izle kardes

Ekten indirebilirsin dostummarkette lite ve plus var hangisi![]()

Ben aynı ekranda acamadim ikitaneMod calisiyor dostum uyandirdigin icin sagol
Ekten indirebilirsin dostum![]()
Ben aynı ekranda acamadim ikitane
Senin verdiğin programlaSen neyle yaptin?
Senin verdiğin programla
Root lu değil ama konu aç ben rootlarim