Samsung Galaxy S4 Mini için yeni 4.2.2 güncellemesi yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

reflex

reflex

Üye
Şu yerin adresini versene baktı baktım bulamadım

Buldum

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

dakamon

dakamon

Üye
4.4 gelecek mi gelecekse ne zaman gelecek

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bilal72

bilal72

Üye
Arkadaşlar s4 mini rootlu telefonda cihaz modifiye edildi güncelleştirme yok uyarısı çözümünü buldum isteyene anlatabilirim.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
bilal72

bilal72

Üye
İlk once triangle away 3.26 ve supersu pro apk indirip kuruyoruz. Ardından triangle away açıyoruz ve root yetkisi veriyoruz.
Triangle away açtığımızda reset flash counter basiyoruz ve işini bitirmesini bekiyoruz reboot falan diyecek ama biz yeniden başlatmıyoruz teli tamamen kapatıp tekrar aciyoruz.
Orda counter status teki
Binary: oficial
System: oficial olmasi lazım eğer olmasıyla tekrar aynı işlemi yapiyoruz. İkisi de oficial olduktan sonra işlem tamamdr ama hala sistem modifie edildi diycek.

Şimdi gelelim supersu pro nun faydasına
Eger yüklü değilse system modified workearound seçeneği calismayacak o yüzden yüklü olması lazım.

Şimdi triangle away işlemine tekrar devam ediyoruz ve telefonu kapatıp açtıktan sonra triangle away açıp system modified workearound seçeneğine isaretliyoruz ve telefonunu yeniden başlatıyoruz işlem tamamdr.

bilal72

bilal72

Üye
Supersu pro ve triangle away bulamazsanız size link vereyim ama google den aratirsaniz rahatlıkla bulursunuz.

bilal72

bilal72

Üye
Çözüm kesindir bizzat yaptım oldu. Yapamdysanz nerde tikandıysanz yardımcı olurum

Daha önce formda belirtilen bütün yolları denedim olmadı bu kesin çözümdür ve ben buldum. Ayrıca telefon durumu resmi oluyor ve tekrar garantiye giriyor :)

Silinen Üye 321934

Silinen Üye 321934

Kapalı Hesap
bu güncelleme ile neyle oynadılar bilmiyorum ama sabah 8 de şarjdan aldığım telefon saat 14 de %70 lerde gezinirken güncelleme sonrası %95 de duruyor şaşırdım sürekli şarja bakıp duruyorum süper olduu

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Çözüm kesindir bizzat yaptım oldu. Yapamdysanz nerde tikandıysanz yardımcı olurum

Daha önce formda belirtilen bütün yolları denedim olmadı bu kesin çözümdür ve ben buldum. Ayrıca telefon durumu resmi oluyor ve tekrar garantiye giriyor :)

Root kalkiyormu bunu yapinca

bilal72

bilal72

Üye
Hayır root kalkmıyor ama telefonu kapatıp açtığında ilk bi iki dakika root geçici olarak devre dışı kalıyor.
Ama herşeyi tamamladıktan sonra system modified workaround seçeneğindeki işareti kaldırın o da bi daha olmayacak yani geçici root devre dışı kalma da ortadan kalkacak sadece bir kereliğime rootun geçici olarak ortadan kalkması yeterlidir.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
İlk once triangle away 3.26 ve supersu pro apk indirip kuruyoruz. Ardından triangle away açıyoruz ve root yetkisi veriyoruz.
Triangle away açtığımızda reset flash counter basiyoruz ve işini bitirmesini bekiyoruz reboot falan diyecek ama biz yeniden başlatmıyoruz teli tamamen kapatıp tekrar aciyoruz.
Orda counter status teki
Binary: oficial
System: oficial olmasi lazım eğer olmasıyla tekrar aynı işlemi yapiyoruz. İkisi de oficial olduktan sonra işlem tamamdr ama hala sistem modifie edildi diycek.

Şimdi gelelim supersu pro nun faydasına
Eger yüklü değilse system modified workearound seçeneği calismayacak o yüzden yüklü olması lazım.

Şimdi triangle away işlemine tekrar devam ediyoruz ve telefonu kapatıp açtıktan sonra triangle away açıp system modified workearound seçeneğine isaretliyoruz ve telefonunu yeniden başlatıyoruz işlem tamamdr.
Odinle stock romu flashlamayi unuttun kardes :D

bilal72

bilal72

Üye
Odin ile rom atarsan sistem modifie edildi sorunu devam edecek ama dedigim talimatı yapıp odin ile rom yüklerken hiçbir sıkıntı olmaz. Tabi şunu da unutmamak gerek rom yükleme ile root ortadan kalkar.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ayni seyi bende yaptim. S3 4.3 MK6 surumunde rootu kaldirdim 2 hafta sonra NA7 surumune guncelledim teledondan.

bilal72

bilal72

Üye
Bu tel ile denemedigim şey kalmadı :)

Üst Alt