Haber Samsung galaxy s4 kit kat kurdum

Sponsorlu Bağlantılar

manyaklar61

manyaklar61

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s4 kit kat kurdum
arkadaş android 4.4.2 yi kurdum telefona ama bize bencmark testlerinde puanı 23 binlerden 28 bine çıkacaktı yukselme diye bugun test yaptım puan yine aynı fark yok telin hızında hicbir fark da görmedim ben samsung dalga mi geçiyor bizle?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
benchmark puanları hikaye güncelleme ile daha çok stabilleştirme yapılır performans gözlenmesi biraz zor

manyaklar61

manyaklar61

Üye
    Konu Sahibi
galaeriye takılarak giriyo internete takılarak giriyo ben ne anladim bu guncellemedem ne faydası var bi bildirimin beyaz olmasi ne isime yarar samsung biraz daha gerçekçi fayda sağlayacak guncelleme yapmalıydi

qstah580

qstah580

Üye
Belli basli degisiklik disinda system de deisiklik goremedim bende

umness

Üye
güncellemeden sonra home tuşu, power tuşu ve ekranı dokunarak açma gibi işlemler geç tepki vermeye başladı hatta bazen tepki bile vermiyor var mı benzer sorun yaşayan arkadaşlar?

serbest888

serbest888

Üye
Bunları okuyunca yüklemeye korktum yav.Böyle gayet iyi gibi geldi. Güncelleme den çok asamsung versiyon adını yüklemiş gibi geldi bana.

manyaklar61

manyaklar61

Üye
    Konu Sahibi
youtube delirmeye başladı ekran kafayı yemwye başladı şimdi samsung bi beceremiyor guncellemeyi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Samsung iste yeni model çıkarıp eski modele güncelleme veriyosa bilinki eski modeli öldürme çalısmasıdır o yeni modele geçmeleri için :ehe

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve mesut0114

ahmetsuha525000

Üye
Ben kurdum hızda çok az bir artış var. Benchmark yapmadım güvendiğim için ama biraz hızlanma var. Eksisini göremedim şu anda 4 gündür sürekli kullanıyorum. Senin bir sorun olabilir. Fabrika ayarlarına dönmeyide deneyebilirsin.

cyngus06

Üye
Yeni yazilim guzel fakat sarj kullanimi arrti gibi geldi banada

ahmetsuha525000

Üye
Güç tasarrufunu açtığımda 1 gün gidiyor. Bana azaldı gibi geliyor. Ama Touchwiz hala sıkıntılı

erdi_s

erdi_s

Üye
Yukledikten sonra fabrika ayarlarina dönmeyi deneyin bence

askımm

Üye
güncellemyi kötüleyen ark okadarda sorun yok sarj eskısıne gre cabuk btioo bna öyle geldi ama menülerde hızlanma olmus hem güncelionuz olumsuz yorumlara ragmen bu bi gercek :D ister istemez merak var .... bzim millet de:)

manyaklar61

manyaklar61

Üye
    Konu Sahibi
güncellemyi kötüleyen ark okadarda sorun yok sarj eskısıne gre cabuk btioo bna öyle geldi ama menülerde hızlanma olmus hem güncelionuz olumsuz yorumlara ragmen bu bi gercek :D ister istemez merak var .... bzim millet de:)
Arkadaş o parayı veriyoruz bırak ta olsun o kadar eleştiri .d

• Beğen
Tepkiler: mesut0114

Neverland1

Üye
Kitkatı kurduktan sonra telefonunuzu fabrika verilerine sıfırlarsanız takılmalar olmaz

Eray1910

Üye
Kardeşim benim telefon şuan 28550 puan veriyor antutuda sen bi wipe yap büyük ihtimalle düzelir o kadar sıkıntı çıkması normal bir durum değil.

ciwano0114

Üye
Aynen kardes ama bizim millette olan birsey değil insan yaratılış itibari ile meraklı ve aceleci dir galiba:) mesela ben s3 e kitkat geldiğinde bütün olumsuz yorumlara karşı yüklerim:) beğenmez sem geri adım atarım

Üst Alt