Samsung Galaxy S4 Dns Ayarlarını Değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 Dns Ayarlarını Değiştirme
konu daha önce açılmıssa kusuruma bakmayın ;)

Web site sunucusu olarak tanımlayabileceğimiz DNS ayarlarını değiştirerek de yasaklı sitelere giriş yapmak mümkün. Bunun için Menü>Ayarlar>Wi-Fi kısmına girin ve bağlı olduğunuz ağ adına basılı tutun. İki seçenek belirecektir. Bu seçeneklerden 2. seçenek olan ‘Ağ yapısını değiştirin‘ sekmesine tıklayın. Ardından ‘Gelişmiş seçenekleri göster‘ kısmını aktif edin. Gelişmiş seçenekler kısmında ‘IP ayarları’ bölümüne dokunarak ‘Statik‘ kısmını seçin. Sayfayı aşağı doğru indirin. Son olarak tercih edilen 2 adet DNS adresi kısmına 195.46.39.39 , Diğer DNS sunucusu bölümüne de 195.46.39.40 yazarak tamam’a tıklayın. artık yasak sitelere rahatlıkla girebilirsiz...
. Bu uygulama sadece kablosuz bağlantılar için geçerlidir.
(alıntıdır)

• Beğen
Tepkiler: iizz

hasaneness

hasaneness

Üye
Sadece s4 degil asagi yukari tum andrpid cihazlar bu yontemle degisebilir. :D

• Beğen
Tepkiler: BurakTura
iizzz

iizzz

Üye
156.154.070.022
156.154.071.022....salam.dns.ler.pc.lerdede calışır

• Beğen
Tepkiler: serhat_002
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Mobil Veriden Bir Yolu Olsa Keşke :(

• Beğen
HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
Onu root olmadan yapamiyoruz die biliyorum olsaydi hemen yapardim... ayni dertten yakiniyoruz kardesim...
Evet root istiyor o, root yapılmış cihazda marketten Set DNS yazılımını kurup kulanılabiliyor.

• Beğen
serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
Evet root istiyor o, root yapılmış cihazda marketten Set DNS yazılımını kurup kulanılabiliyor.
gerek yok bence ben telefonu orjnal haliyle kullanıyorum her yerde de wifi var.. mobil ağı nadiren kullanıyorum acil durumlarda felan ;) (facebook krizi anında felan ) :P

kovboy_cak

Üye
Google markette dns değiştirici işini görür youtube felan girebilirsin

tapatalk

tapatalk

Üye
o dns uygulamaları 4.3 altında çalışıyor.

Üst Alt