Tavsiye Samsung Galaxy s4 Açılmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

ravenas

ravenas

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy s4 Açılmıyor.
Başlıkta da belirttiğim gibi telefon açılmıyor.Bugün otobüsteyken cihaz ile müzik dinliyordum sonra kapattım müziği cebime koydum bakayım dediğim de ise telefon paso kendi kendine açılıp duruyordu.Samsung galaxy s4 I9500 yazısında kalıyor daha da ileri gitmiyor ne rom kurma yerini açabildim ne sıfırlama yerini açabildim cihaz hiç birini kabul etmiyor bataryayı takar takmaz hiç bir tuşa basmadan kendi kendine açılıyor ve s4 yazısına kadar gelip tekrardan baştan başlıyor gene s4 yazısında takılıyor.Bu böyle ben bataryayı çıkartana kadar devam ediyor.Tamirciye götürdüm adam işletim sistemin çökmüş garantiye yolla dedi.Şimdi ben Ardahan'dayım ve telefon lazım versem en az 2-3 hafta sürer başka çaresi yok mudur telefonu kurtarmak için?

rapman

rapman

Üye
Aynı sorunu arkadaş yaşamıştı telefon kendi kendine düzelmişti.

manguru022

manguru022

Üye
Sd kart ve simi cıkartıp öyle acmayı dene. Cihaz asırı yuklenmeden sıkıntı yaratabiliyor. Cok uygulama ve oyun var mıydı telefonda

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Başlıkta da belirttiğim gibi telefon açılmıyor.Bugün otobüsteyken cihaz ile müzik dinliyordum sonra kapattım müziği cebime koydum bakayım dediğim de ise telefon paso kendi kendine açılıp duruyordu.Samsung galaxy s4 I9500 yazısında kalıyor daha da ileri gitmiyor ne rom kurma yerini açabildim ne sıfırlama yerini açabildim cihaz hiç birini kabul etmiyor bataryayı takar takmaz hiç bir tuşa basmadan kendi kendine açılıyor ve s4 yazısına kadar gelip tekrardan baştan başlıyor gene s4 yazısında takılıyor.Bu böyle ben bataryayı çıkartana kadar devam ediyor.Tamirciye götürdüm adam işletim sistemin çökmüş garantiye yolla dedi.Şimdi ben Ardahan'dayım ve telefon lazım versem en az 2-3 hafta sürer başka çaresi yok mudur telefonu kurtarmak için?

Neden 2-3 hafta sürsün?
Parça değişimi yoksa 2-3 gunde telefonu geri veriyorlar.

furkankaya559758

Üye
Batarya da bir sorun olabilir. Garantisi varsa servise götürmeni öneririm.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Garantiye Ver Sen Nede Olsa Elinden Geleni Yapmışsın

ravenas

ravenas

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorunu arkadaş yaşamıştı telefon kendi kendine düzelmişti.
24 saat batarya dışarıda çıkık olarak durdu taktım tekrardan sabahleyin kendi kendine düzeldi şuan hiç bir sorunu yok :)
Sd kart ve simi cıkartıp öyle acmayı dene. Cihaz asırı yuklenmeden sıkıntı yaratabiliyor. Cok uygulama ve oyun var mıydı telefonda
Valla baya uygulama ve oyun var hafıza neredeyse tam olarak dolu ama kendi kendine açıldı cihaz ne olur ne olmaz kutusunu falan getirttim de bir daha giderse garantiye veririm. :)

Anil-D

Anil-D

Üye
kardesim bi Format at

Flody

Flody

Üye
Bir Hardformat dene Oda olmazsa Servise gönder telefoncuların servisine değil ama garantiye yani telefoncularınkine götürürsen garanti dışı kalır telefonun garanti der bizim koyduğumuz parçalar nerede nie açılmış vs :) yani.

Üst Alt