Samsung Galaxy S3 Veya Htc One X

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gsmemo

gsmemo

Üye
One x bence on numara gün ışığında bile ekranına gece baktığın gibi bakıyorsun ekran çok pürüzsüz kulaklık sesi on numara konser gibi bu arada benim bir önceki telefonum s3 dü şimdi one x kullanıyorum ve tavsiye ediyorum

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

3 tane fotoğraf var upload edeyim açacağım :)

3 tane fotoğrafı upluadlamak kaç milisaniye sürerki :ah

- - - Eklendi - - -

One x bence on numara gün ışığında bile ekranına gece baktığın gibi bakıyorsun ekran çok pürüzsüz kulaklık sesi on numara konser gibi bu arada benim bir önceki telefonum s3 dü şimdi one x kullanıyorum ve tavsiye ediyorum

Eski telefonun SIII şuan One X kullanıyorsun ve telefon bölümünde Galaxy Note yazıyor :ehe düzenlersen iyi olur profilini ;)

Ayrıca Beats kulaklığın yoksa performansı öyle mükemmel değil açıkçası eğer beats kulaklığın varsa çok iyi orası ayrı tabi.Sırf şu beats olayından dolayı HTC bir telefon almayı düşünmüyor değilim.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

3 tane fotoğrafı upluadlamak kaç milisaniye sürerki :ah

- - - Eklendi - - -

Eski telefonun SIII şuan One X kullanıyorsun ve telefon bölümünde Galaxy Note yazıyor :ehe düzenlersen iyi olur profilini ;)

Ayrıca Beats kulaklığın yoksa performansı öyle mükemmel değil açıkçası eğer beats kulaklığın varsa çok iyi orası ayrı tabi.Sırf şu beats olayından dolayı HTC bir telefon almayı düşünmüyor değilim.
Fotoğraf boyutu fazla :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
ya tamam arkadaşlar bu konu çok uzadı dünyanın en kötü telefonu htc one x şimdi hepiniz s3 alın tamammı bu konuda burada kapansın :) :hmmm

- - - Eklendi - - -

fatih kuzum şu profil fotoğraflarına bayılıyorum o bayanın ısmı ne acep :P

emma watsonda güzel hani :D

El-CD

El-CD

Üye
bildiğim kadarıyla s3 4s'in lensini kullanıyor ama 4s in yanından bile geçemez bu kaliteyle.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
ya tamam arkadaşlar bu konu çok uzadı dünyanın en kötü telefonu htc one x şimdi hepiniz s3 alın tamammı bu konuda burada kapansın :) :hmmm

- - - Eklendi - - -

fatih kuzum şu profil fotoğraflarına bayılıyorum o bayanın ısmı ne acep :P

emma watsonda güzel hani :D
Lena Meyer diyerekten soran 17. kişi olmanı kutluyorum :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

;) konu hazır

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bugün s3 ü kullanma fırsatım oldu . Açıkcası beklediğimdem daha üstün bir cihaz çıktı :) . Hele ekran kalitesi felan süper ;) . Biraz hafif ama güzel bir telefon . One x de güzeldir ;)

15097

15097

Üye
Bugün s3 ü kullanma fırsatım oldu . Açıkcası beklediğimdem daha üstün bir cihaz çıktı :) . Hele ekran kalitesi felan süper ;) . Biraz hafif ama güzel bir telefon . One x de güzeldir ;)
Ağır olsa daha mı iyi olurdu :hmmm

futbol123

futbol123

Üye
Htc one x te hala yazılımsal hatalar var.Ancak android 4.1 jelly bean gelince ikiside canavar makine olucaktır.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
15097

15097

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5110651]Htc one x te hala yazılımsal hatalar var.Ancak android 4.1 jelly bean gelince ikiside canavar makine olucaktır.[/QUOTE]
:good:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5110651]Htc one x te hala yazılımsal hatalar var.Ancak android 4.1 jelly bean gelince ikiside canavar makine olucaktır.[/QUOTE]
2 güncelleme aldı son güncelleme de 4.0.4 ve yazılımsal olarak ne hata gördünüz merak ediyorum :hmmm İlk çıktığı gibi hatırlamayın lütfen :hmmm

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
One x kullanıyorum müthiş:)ama çok oyun oynuyorsan şarj cihazına bağlı gezersin unutma

futbol123

futbol123

Üye

2 güncelleme aldı son güncelleme de 4.0.4 ve yazılımsal olarak ne hata gördünüz merak ediyorum :hmmm İlk çıktığı gibi hatırlamayın lütfen :hmmm
web tarayıcısındaki kasmalar donmalar vs.. hız farkları s3 daha hızlı şuan one x ten tabi jelly bean gelince ikiside canavar olucak kuzum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt