3 tane fotoğraf var upload edeyim açacağım![]()

One x bence on numara gün ışığında bile ekranına gece baktığın gibi bakıyorsun ekran çok pürüzsüz kulaklık sesi on numara konser gibi bu arada benim bir önceki telefonum s3 dü şimdi one x kullanıyorum ve tavsiye ediyorum
düzenlersen iyi olur profilini Fotoğraf boyutu fazla
3 tane fotoğrafı upluadlamak kaç milisaniye sürerki
- - - Eklendi - - -
Eski telefonun SIII şuan One X kullanıyorsun ve telefon bölümünde Galaxy Note yazıyordüzenlersen iyi olur profilini
![]()
Ayrıca Beats kulaklığın yoksa performansı öyle mükemmel değil açıkçası eğer beats kulaklığın varsa çok iyi orası ayrı tabi.Sırf şu beats olayından dolayı HTC bir telefon almayı düşünmüyor değilim.

Lena Meyer diyerekten soran 17. kişi olmanı kutluyorumya tamam arkadaşlar bu konu çok uzadı dünyanın en kötü telefonu htc one x şimdi hepiniz s3 alın tamammı bu konuda burada kapansın![]()
- - - Eklendi - - -
fatih kuzum şu profil fotoğraflarına bayılıyorum o bayanın ısmı ne acep :P
emma watsonda güzel hani![]()

sormanın gereği ne google görsel arama denen birşey var
Lena Meyer diyerekten soran 17. kişi olmanı kutluyorum
- - - Eklendi - - -
konu hazır

google ye ne yazacak onu bulmak içinsormanın gereği ne google görsel arama denen birşey var![]()

resmi google görsel aramaya sürüklüycek kuzum
google ye ne yazacak onu bulmak için![]()
dene istersenfotoğrafları mı karsılastırıyosun hangi foto daha güzel diye

Kamera karşılaştırması işte kuzum anla
fotoğrafları mı karsılastırıyosun hangi foto daha güzel diye![]()
![]()

anladım zaten
Kamera karşılaştırması işte kuzum anla![]()

Ağır olsa daha mı iyi olurduBugün s3 ü kullanma fırsatım oldu . Açıkcası beklediğimdem daha üstün bir cihaz çıktı. Hele ekran kalitesi felan süper
. Biraz hafif ama güzel bir telefon . One x de güzeldir
![]()

web tarayıcısındaki kasmalar donmalar vs.. hız farkları s3 daha hızlı şuan one x ten tabi jelly bean gelince ikiside canavar olucak kuzum
2 güncelleme aldı son güncelleme de 4.0.4 ve yazılımsal olarak ne hata gördünüz merak ediyorumİlk çıktığı gibi hatırlamayın lütfen
![]()