serdar_gs
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben 4.2.2 test sürümünde batarya sorunu olmasa süper aslında
ilk cikan 4.2.2'de sarj baya iyiydi aslinda ama sonuncuyu deneyemedim
CM kullanın en iyisi...
Aynen kardeş çok haklısın bu konuda aylardır bir güncellemeyi vermediler bekletip bekletip duruyolar resmen insanlarla dalga geciyolar en iyisi gene nexuslar bir dhaki sefere nexus alicamevet beyler samsung Eşşeğin kulağına su kaçırmıştir bu güncelleme politikaları ile ; şöyle bir geçmişe baktığımız da Samsung un nasıl bizlerle dalga geçtiğini görebilirsinizönce 4.2.1 güncellemesi ni verecegiz dediler ; bunun üzerine sızıntı rom yayınlandı ; sonra 4.2.2 çıktı , 4.2.1 iptal edildi . Şimdide iki kere 4.2.2 sızıntı sürüm yayınlanmasına rağmen ; bu seferde 4.3 güncellemesi bahane edilerek , gene güncelleme vermeyecek. Bilen bilir 4.2 surumlu guncelleme çıkalı baya bir zaman oldu , samsung devamlı olarak müşterisini potansiyel kek olarak görmekte ; be Allahsız Kitapsız herifler ; Kasım ne lan !!! Kasım ayı gelir bu seferde baska bir güncellemeyi bahane edip , gene güncelleme vermez bu hayvan herifler ......
hay ben böyle işin ayladır bekliyoruz keske s4 ü satmasaydımgüncelleme cıkar diye note 2 ye gectim bu gidişle yine s4 e donecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?