Samsung Galaxy S3 Şarj aleti bozuldu

Sponsorlu Bağlantılar

gcakay

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Şarj aleti bozuldu
arkadaşlar telefonu alalı 5 ay oldu fakat telefonumun şarj aleti kafasına göre çalışıyor telefonu şarj etmek için fişe takıyorum şarj almaya başlıyor 1-2 dk sonra sarj etme işlemi kesiliyor bazen 5 dj şarj alıyor bazen se hiç şarj etmiyor kimin başında böyle bir sorun var acaba ne yapmalıyım şarj aleti garanti kapsamına girmiyor heralde orjinal şarj aleti nereden kaça temin edebilirim saygılar

gcakay

Üye
    Konu Sahibi
Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar

mcan009

mcan009

Üye
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama, S3'ü alalı bir hafta bile olmadı ve bugün, şarj aletini prize taktığımda şarj olmadı. O sırada şarteli attırmış ben de farketmedim. Daha sonra diğer odadaki prizde denediğimde pat diye bir ses geldi ve biraz usb bölgesini yaktı. Duman geldi biraz. Telefonu aldığımdan bu güne kadar hiçbir sıkıntım yoktu çok rahattım ama şimdi hiç öyle değilim. Ya telefona da bir şey olsaydı ?

lordufuk

lordufuk

Üye
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama, S3'ü alalı bir hafta bile olmadı ve bugün, şarj aletini prize taktığımda şarj olmadı. O sırada şarteli attırmış ben de farketmedim. Daha sonra diğer odadaki prizde denediğimde pat diye bir ses geldi ve biraz usb bölgesini yaktı. Duman geldi biraz. Telefonu aldığımdan bu güne kadar hiçbir sıkıntım yoktu çok rahattım ama şimdi hiç öyle değilim. Ya telefona da bir şey olsaydı ?
geçmiş olsun malesef oluyor böyle aksilikler

skywalker06

skywalker06

Üye
Bu tarz aksilikler genelde evin elektrik tesisatından oluyor o yüzden dikkat etmek lazım

mcan009

mcan009

Üye
Bu tarz aksilikler genelde evin elektrik tesisatından oluyor o yüzden dikkat etmek lazım

Öyle bir şeyden dolayı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Zaten tüm prizlerimizde topraklama da var. 4 yıldır kaç defa saatlerce veya günlerce bilgisayarım veya telefonum şarjda oluyordu, hiçbir sıkıntı yaşamıyordum. Zaten telefonu aldığımda usb kablosunun ucu takılırken zor takılıyordu ve usb yi tutup çıkarmak isterken takılı olan aparat da çıkıyordu.

Heroata

Heroata

Üye

Asil sana birsey olsaydi?

Üst Alt