Şarj aleti garanti kapsamı içerisine girer mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Şarj aleti garanti kapsamı içerisine girer mi?
Cep telefonlarının vazgeçilmezi dediğimizde aklınıza ilk olarak gelecek isimler arasında şarj aletleri yer almaktadır. Şarj aletleri bazı sorunlardan ötürü bozulabiliyor ve hatta kablosunda kopukluklar yaşanabiliyor.

Bu yaşanan sorunlarda şarj aletlerinin garanti kapsamı içerisine girip girmediği ise en çok merak edilen sorulardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Gerçekleştirilen açıklamaya göre cep telefonu kutusu içerisinden çıkan tüm elektronik aletler garanti kapsamı içerisinde sayılıyor ve dolayısıyla garantili olarak karşımıza çıkıyor.

Bazı firmalar şarj aletinde yaşanabilecek problemleri de garanti kapsamı içerisinde sayarken, garanti kapsamında şarj aletini değiştirebiliyor. Ancak kablolarda yaşanan soyulma gibi sorunlarda bunu kabul etmiyor ve hatanın tüketici de olduğunu belirtiyor.

Bazı firmalar ise şarj cihazları ve diğer cihazlarında garanti kapsamı içerisinde olduğunu söylerken bunun garantiden değişimini gerçekleştiriyor. Uzun lafın kısacası şarj aletinin garanti kapsamı içerisinde olup olmaması tamamıyla ürüne hangi teknik servisin hizmet verdiğine bağlı oluyor.

Şarj aleti ile ilgili bir sıkıntı varsa garanti kapsamından değişiklik yapmak için şansınızı en az bir defa denemenizi öneriyoruz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Öyle Şaçmalıkı Olur Ne Demek İlgilenmeyebilirler? 10 Liralık Cihaz Al 1 Liralık Şarj Aletinemi Şey Yapıyolar -_-
 


Üst Alt