thuglife
Üye
-
Konu Sahibi
-
One X BenceTegra Platformunun nimetleri çok bol gözün kapandığında ekran da kapanıyo diye S3 alınmaz
One X BenceTegra Platformunun nimetleri çok bol gözün kapandığında ekran da kapanıyo diye S3 alınmaz
Cihazın tüm teknik özelliklerini ezbere sayabilirim tamam mı ? Exynos Platformuyla Tegra platformu Oyun vs açısında kesinlikle karşılaştırılamaz Tegra ezer geçerBence sen s3 u doğru düzgün bir arastır kardeşim sonra cihazı kötüle!
en azından ben almamDemek gozun kapandiginda kapaniyo diye alinmaz haBence de s3 al yeni telefon sonucta ve s2 den ustun oldugu da ortada. Sahsen samsungun begendigim 2 telefonundan biri.
Cihazın tüm teknik özelliklerini ezbere sayabilirim tamam mı ? Exynos Platformuyla Tegra platformu Oyun vs açısında kesinlikle karşılaştırılamaz Tegra ezer geçer
Say bakalım genç , kullandığımız cihazı birde senden dinleyelim.....
Cihazın tüm teknik özelliklerini ezbere sayabilirim tamam mı ? Exynos Platformuyla Tegra platformu Oyun vs açısında kesinlikle karşılaştırılamaz Tegra ezer geçer
Tegra Exynos'tan çok daha güçlü her şeyiyle gerek oyun kalitesi gerek hız Gameloft oyunlarının uyumsuzluğu pek sorun değil bencetegra cok iyi platform ama gta turk u acmayan bi cok gameloft oyununda uyumsuzluk yasayan tegra bence exynos dan iyi degil(destek acisindan kiyaslamadim)ama tegra nin nvdia olmasi cok buyuk arti,destek var para var.testlerde ortada islemci bakimindan ayrica 40nm ile uretiliyor tegra.exynos ise 32 nm bu guc tasarufu ve pwrformans artisi demek.velhasil hepsi uzun sure sizi yolda birakmaz
Tegra Exynos'tan çok daha güçlü her şeyiyle gerek oyun kalitesi gerek hız Gameloft oyunlarının uyumsuzluğu pek sorun değil bence
Akıcılıkta da pek bi fark yok aslında Ama Grafik istiyorsan kesinlikle Tegra belki internet performansında Biraz exynos iyi olabilir ama benim tercihim tegra olurdu
Gelismesi lazim daha. Bircok oyun S3 de daha akici. Belki tegra daha kaliteli ama dedigim gibi.
Akıcılıkta da pek bi fark yok aslında Ama Grafik istiyorsan kesinlikle Tegra belki internet performansında Biraz exynos iyi olabilir ama benim tercihim tegra olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?