samsung galaxy s3 mü yoksa nokia liumia 920 mi tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

jetpackjoyride

Üye
Şu hiz konusuna takildim ezgis daha wp8 cikmadan video arardi bakin cok hizli diye simdi lumianin ip5 s3 note2 gibi cihazlardan hizli olmadigini gorunce videolara küstü :) arayüz diye bisey yok zaten ve gunduz cekimlerinde lumianin masallahi var yani gece fotografcisi degilsen sana kamera yonunde bi + sunmuyo

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şu hiz konusuna takildim ezgis daha wp8 cikmadan video arardi bakin cok hizli diye simdi lumianin ip5 s3 note2 gibi cihazlardan hizli olmadigini gorunce videolara küstü :) arayüz diye bisey yok zaten ve gunduz cekimlerinde lumianin masallahi var yani gece fotografcisi degilsen sana kamera yonunde bi + sunmuyo

Bence yanlış bir düşünce yani şimdi Lumia'nın sadece kamerası mı iyi.

osmndmr.32

Üye
galaxy s3 :)

MaxicepManyagı

Üye
s3 al kardeşim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
bide daha hızlı tepki veren ekranı tabi

Valla kardeşim şimdi sana şöyle uzun uzun yazmak isterdim ama hep aynı şeyler sıkıldım artık zaten ben ne kadar yazsam da boş senin fikirlerin değişmez. Zaten değiştirmekte istemem. Haklısın.

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
bu gun telefoncu arkadaşımla konuştum devamlı alışveriş yaptığım biri ona l920 yada s3 mu dedim kendisi bana nokianın bittini cıkardıgı tel mudellerinin tutmayacanı soyladi almaya degmez dedi ben l920 duşunuyorum ama nokianın wp8 macerası ileride biz yarıyulda bırakırsa ne olacak fikri olan

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Samsung Galaxy S3

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Bence sgs3 4.1.2 surumlu yazilim ile lumia 920 den cok daha iyi bir yerde oldugunu dusunuyorum. Bu pazar polonya surumunu yukledim , gercekten harika oldu telefon . Gerek mutiwindow gerekse kamera uzerindeki iyilestirmeler cok guzel olmus , en cok hosuma giden ise kameradaki ; lumia 920 de bulunan flashsiz gece cekimlerini s3 e getirmis olmalari .
Not: gece cekimleri flashsiz 920 kadar iyi olmasada ; eskisine gore cok daha iyi...

MrExpert

MrExpert

Üye
bu gun telefoncu arkadaşımla konuştum devamlı alışveriş yaptığım biri ona l920 yada s3 mu dedim kendisi bana nokianın bittini cıkardıgı tel mudellerinin tutmayacanı soyladi almaya degmez dedi ben l920 duşunuyorum ama nokianın wp8 macerası ileride biz yarıyulda bırakırsa ne olacak fikri olan

L920 savunmuyorum ama günümüzdeki çoğu telefoncunun bir şeylerden haberi yok.

gkcll

gkcll

Üye

ortalık boş konuşuyor nokia yı ancak dille bitirirler oda wp8 kullandığı nı büyük ilgi gördüğü nü hazmedemeyen android fanları
lumia 920 rakip lerine oldkca farkı attı herzaman olduğu gibi ilk yenilikler geitirdi hatatımıza
samsung android kullanmasaydı nokia kullamsaydı telefon üretimini bırakırdı android den önce zaten irdeniyordu ve rakibi tek nokia ya bile yaklaşamıyordu çünkü hazır yiyen firma icrat yok ve yaptığı malın kalitesi ne değer vermez
şuan nokia kendine ait uygulama lar çıkarıyor windows mağaza hariç kendi uygulama çıkarıp yayınlıyor kim hangi firma yapıyor bunu
milletin fanlığı nı değil sadece kendi aklını kullanırsan gerçeği görürsün
ayrıca wp8
market teki uygulama değerlendirme leri oldukcada yüksek girip bakabilrsin

şunu de ekleyeyim lumia 920 de fm radyo donanım olarak varmış yazılım olarak yok muş oda güncelleme ile gelecek miş
Artı lumia 920 küçük yazılım hatalar güncelleme si ocak ayında ve Microsoft un büyük apollo güncelleme si yine bu ayda verilecek miş

kaynak Nokia twitter

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

O telefoncuya selamlarımızı ilet. Mümkünse o dükkanı kapatsın ve bu işi yapmasın.

1 Nokia kolay kolay batmaz.Orta segment telefon piyasasında halen en çok satan ve kullanılan telefonlar Nokiadadır.

2 Lumia serileri kapış kapış gidiyorken o neyin kafasını yaşıyor merak etmiyor değilim. Donanım düşük dediler yüksek donanım telefon çıkardı.
Ram dediler 1 gb ram koydular.
Işletim sistemi dediler en stabil işletim sistemlerinden biri olan wp8 koydular.
Wp8 market uygulama az dediler 130.000 geçmiş market androidteki en popüler 50 uygulamanın 40 - 45 tanesi var.
Oyun dersen telefon ve işletim sistemi piyasaya yeni çıktı ve büyük firmalar oyun duyurularını yapmaya başladılar.

3 wp8 telefonların yazılım desteğini nokia değil microsoft sağlıyor , nokia ise ekstra yazılım ve uygulamalar çıkartıyor.

Başkasının lafına bakma. Aklında hangi telefon varsa onu al ve keyfine bak.

gkcll

gkcll

Üye

O telefoncuya selamlarımızı ilet. Mümkünse o dükkanı kapatsın ve bu işi yapmasın.

1 Nokia kolay kolay batmaz.Orta segment telefon piyasasında halen en çok satan ve kullanılan telefonlar Nokiadadır.

2 Lumia serileri kapış kapış gidiyorken o neyin kafasını yaşıyor merak etmiyor değilim. Donanım düşük dediler yüksek donanım telefon çıkardı.
Ram dediler 1 gb ram koydular.
Işletim sistemi dediler en stabil işletim sistemlerinden biri olan wp8 koydular.
Wp8 market uygulama az dediler 130.000 geçmiş market androidteki en popüler 50 uygulamanın 40 - 45 tanesi var.
Oyun dersen telefon ve işletim sistemi piyasaya yeni çıktı ve büyük firmalar oyun duyurularını yapmaya başladılar.

3 wp8 telefonların yazılım desteğini nokia değil microsoft sağlıyor , nokia ise ekstra yazılım ve uygulamalar çıkartıyor.

Başkasının lafına bakma. Aklında hangi telefon varsa onu al ve keyfine bak.

10 numara yorum eline sağlık

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Aynı çekilişkideydim. Beyaz lumia aldım. Çok memnunum.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konuda tartışma çıkaracak mesajlar silinmiştir,arkadaşımıza seçiminde yardımcı olacak olan var ise buyursun olsun konunun amacı yarışmak değil yardımlaşmaktır. İyi forumlar.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şimdi benim yaptığım tartışma çıkaracak birşey miydi ? Valla helal size ya
Sonunda bunu da yaptınız ya valla helal bi yapılmadık bu kalmıştı. :alkis

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Alıştım artık bu olaylara ama nedense bu konu hakkında kendi haklarımı ve görüşlerimi yazdım nedense kabul edilmedi.

Bunlar artık basit geliyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Furkan senin mesajlarını alıntı sebebiyle sildim ve bir ikincisi de mesajlarınız cihazları yarıştırmaya dayalıydı ama konu sahibinin öyle bir beklentisi yok.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sözüm sana değil zaten genel konuşuyorum kardeşim belki sen haklısın ama öyle insanlar var ki ismini anmayayım çok sahte.

Üst Alt