bu gun telefoncu arkadaşımla konuştum devamlı alışveriş yaptığım biri ona l920 yada s3 mu dedim kendisi bana nokianın bittini cıkardıgı tel mudellerinin tutmayacanı soyladi almaya degmez dedi ben l920 duşunuyorum ama nokianın wp8 macerası ileride biz yarıyulda bırakırsa ne olacak fikri olan
ortalık boş konuşuyor nokia yı ancak dille bitirirler oda wp8 kullandığı nı büyük ilgi gördüğü nü hazmedemeyen android fanları
lumia 920 rakip lerine oldkca farkı attı herzaman olduğu gibi ilk yenilikler geitirdi hatatımıza
samsung android kullanmasaydı nokia kullamsaydı telefon üretimini bırakırdı android den önce zaten irdeniyordu ve rakibi tek nokia ya bile yaklaşamıyordu çünkü hazır yiyen firma icrat yok ve yaptığı malın kalitesi ne değer vermez
şuan nokia kendine ait uygulama lar çıkarıyor windows mağaza hariç kendi uygulama çıkarıp yayınlıyor kim hangi firma yapıyor bunu
milletin fanlığı nı değil sadece kendi aklını kullanırsan gerçeği görürsün
ayrıca wp8
market teki uygulama değerlendirme leri oldukcada yüksek girip bakabilrsin
şunu de ekleyeyim lumia 920 de fm radyo donanım olarak varmış yazılım olarak yok muş oda güncelleme ile gelecek miş
Artı lumia 920 küçük yazılım hatalar güncelleme si ocak ayında ve Microsoft un büyük apollo güncelleme si yine bu ayda verilecek miş
kaynak Nokia twitter