WhereIsMyMind
Üye
Hiçbir tartışmaya girmeden +1 diyorumAndroid terch edilmesnn nedeni her butceyi kapsamasi
Hiçbir tartışmaya girmeden +1 diyorum(bu sözü de dün s2 kullanan arkadaşım bana söyledi oradan aklıma geldi)
Android pişmanlık olsaydı en çok kullanılan işletim sistemi olmazdı senin dediğine göre Android pişmanlıksa o zaman Symbian kullanıcıları kafasına sıksın.
- - - Eklendi - - -
Symbian
bir zaman lar alamıyor dun şimdi böyle mi oldu android olmasa elinde şuan symbian 3 olacak tı ki ben kullanıyorum memnun num gayet stabil çalışıyor insanları ürkütetek bir zaman kullandığın sistemi kötülmek kimsenin emeğini karalamak hoş değil bence
Hahahahaha Ben symbian kullanıcısıyım bugüne kadar aldığım hiçbir telefon android değildiama Symbiancı olarak olaya objektif bakıyorum android'e kimse kötü diyemez bilmeden yorum yapmışsın android'i savunmam androidci olduğum anlamına gelmiyor.
bilmeden yorum yapmak mı merak etme senin kadar olmasa da senden çok bilgim vardır konu o değil bir zaman efsanesi symbian dı konu buda değil senin insanları ürkütmek nokia almasını engellen hoş değil androidde symbian da sana bir faydası yok adam nokiayı modele katıyor sizin öneriniz de bu saatten sonra nokia alınmaz bırakın adam almak istiyor sa herkes android kullanacak diye bir kayde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?