Samsung Galaxy S3 mü ? İphone 4S mi ?Acil yardım lütfen.

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 mü ? İphone 4S mi ?Acil yardım lütfen.
Arkadaşlar bu iki telefondan birisini almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım kağıt üzerinden çok kullanım yapılacak işlevler vs öenmli benim için telefonda orta halli oyun oynayan nete hemen hemen sürekli giren ve hızlı olmasını isteyen biriyim kamerada olmazsa olmaz tabi.Bunlara göre sizce hangisini almalıyım acil yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden elinize emeğinize sağlık.Saygılarla...

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Hım eyvallah var mı başka önerisi olan ?

Iphone 5 çıkmışken 4s almanın bi çekiciliği olmaz bence her türlü s 3 al

Tepkiler: krstnck
4s'i ne amaçla alacaksın ?

S III 'den vazgeçme derim hocam

Tabiki de One X+ al

Tamam işte 5 e gücün yetmiyorsk 4 s alınmaz. S 3 al derim her türlü

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Hım herkes s3 den yana herhalde..Htc one x nasıl bilmiyorum ama s3 daha iyi herhalde one x den htc hiç kullanmadım nasıl bir firma onuda bilmiyorum.

tartışmasız s3 tabii ki, iphone 4s ekranı çok küçük kalıyor artık yeni çıkan modelleri düşünürsek...
hatta s3'ün mini versiyonu çıktı, ekranı iphone 4s kadar

android pişmanlıktır, iphone4s al derim

Android pişmanlık olsaydı en çok kullanılan işletim sistemi olmazdı senin dediğine göre Android pişmanlıksa o zaman Symbian kullanıcıları kafasına sıksın.

- - - Eklendi - - -

Symbian

Android terch edilmesnn nedeni her butceyi kapsamasi

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Üstün yanlarını biliyorum ama internette oyunda 2 telefonda aynı gibiler.Gerçi 2 sini karşılaştırmadım ama ayrı ayrı kullandım.

one x yada one x+

Tepkiler: hmgurbuz2 ve krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
One x hiç denemedim kullanmadım s3den iyimidir bilmiyorum s3 den iyise eğer değerlendirebilirim.