Samet.25
Ben bunun nedenini çok rahat anlatırım Bu konuda Biraz düşünürsen Sende anlarsın ama demekki anlamıyorsun ben sana anlatayım ...
S3mini Sorunları...
-Berbat bir ekranı var Her halükarda vasat (Pixel Sorunu)...
-Kamera konusundada oldukça başasız.
-Fiyatı Hakketmiyor (Resmi Garantililer 800-900tl)
Lumia 620 Sorunları...
-Isınma sorunları oldukça fazla Lumia Cihazlarında Oldukça yaygın.
-Isınmadan Dolayı Şarj konusunda Çok sıkıntılı...
-Çok kapalı bir sistem ayrıca Kötü Mağaza.
la gardasim atmissin bol keseden de s3 miniyi alip baktinmi soyledigin sorunlara ben s3 mini kullanicisiyim dedigin sorunlarin bir tanesi bile yok sdn den izlediginiz s3 mini videosu cekilirken ekranda mat jelatin kullanilmis bi yuzden pixeller gozukuyor mat jelatin takilan cogu cihazda pixel sorunu cikiyor telefonlari elinize almadan bol keseden atiyosunuz ya da arkadasinizin basina geliyo hep yanlis yonlendirmeyin bari al kardes s3 mini tek bi sorunla karsilasmassin s2 diolar s2 nin sifiri 1200 tl sahibindende filan baktiginiz fiyatlara kanmayin ayrica s3 mini s2 ye gore daha yeni nesil cihaz s2 2.3.3 ile cikti s3 mini 4.1.1 ile ikiside son guncelleme olarak 4.2.2 yi alip birakacak ikisinin arasinda 2 fark var 400 mhz ve 3 mp fark var aralarinda sadece
s2 çok ya 750 800 civarı bişey olsa iyi olur.Ben 2. el istemem.s3 miniyi kullanan arkadaşlarda sorunu yok falan diyor ama SDN de ekranı çok kötü falan diyorlar pixel sorunu var diyorlar.l620 için ise ısınmadan bahsetmediler hiç.Sadece tasarımı kalınmış birde ışık sızmasımı ne varmış.Aklımı karıştırdınız he 
4s i geçecek model bu telefon.