hige96
Üye
Telefonu alalı yaklaşık 10 gün falan oldu o piksel miksel olayı hikaye yok öyle bişey telefon gayet güzel ekranıda süper iphone 4s ede beş çeker bence
Orda dur kardeş gel kapıştıralımgeldin bir beş çeksin benim 4Se ? Hadi anlat
Neyle root attın anlatır mısın?Şimdi root attım.. 2-3 dakikada bitti.. sorun yok şimdilik.. Uygulamaları doldurcam şimdi
ROOT ATMAK~~Rom ve Root gibi işlemlerde sorumluluk kullanıcıya aittir. Doğabilecek hatalardan asla site sahibi ve üyeleri sorumlu tutulamaz~~
biri sanki Subway Surfers'da kasıyor demişti , bu doğrumu?
Subway surfers'de kasıyor mu.. ? Büyük ihtimal sen yanlış hatırlıyosun hiç sorunsuz oynatıyo.. MC4'ü bile hafif kasarak (Sadece başlarda hafif kastı bende artk kasmıyo gerçi..) oynatan telefon subway'da nası kassın.. ?
hige96 kardeşime öncelikle teşekkür ediyorum vermiş olduğu root yöntemini kendi s3 mini cihazım denedim vede rootlandı.gereksiz 43 adet sistemdeki kalıcı uygulamaları kaldırdım.şuan telefonum uçak gibi dahada hızlandı.ram kullanımı oldukça düştü.birde şu ayarı yapmanızı tavsiye ederim.ayarlardan geliştirici seçeneklerini girin onu aktif yapıp menünün en alt kısmında yer alan arkaplan işlemlerini arkaplan işlemi yok olarak seçin.bunu yaparak pil ömrünüzde yüzde 30 artış olacaktır.birde battery saver uygulamasını kesinlikle telefonunuzda bulundurun ama root olmak şartıyla.bu şekilde gün boyu 24 saat yani teli elimden düşürmediğim halde pilini bitiremedim gerisini siz düşünün. saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?