DarKKnighTR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Düşme ihtimali var. Ayrıca sorun çıkartma konusunda abartmasın o arkadaşlar. Gerçekten sorun çıkartmasını abartmışlar. Sorunlu bir model değil S3 Mini.hocam bende hazirana doğru alcm inş ama arkadşların dedği kdr sorn çıkartıyomu harbidn ya birde yaza kadar 800-850 tl arası fiyata düşermi
Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum. Ama kafana takılan bazı sorular var. Internette yapılan yorumlarda genellikle görüntüsü berbat deniliyor, pikselleri sayılıyor diye yorumlar var. Gerçekten öylemi. Birde benim için önemli olan gps ve wi-fi çekimi nasıl? Ben lg optimus black aldım wi-fi çekimi süper ama gps bağlantısı berbat tı hatta bağlanmıyordu bende bir hafta sorsa telefonu iade ettim. Şimdi yeni tel araştırıyorum. Dediğim gibi gps uydu bağlantısı iyi olan bir cihaz arıyorum. S3 mini bu konuda nasıl? Kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Söylediklerin çok doğru. Sırf kötülemek için, telefonu kendi pis emellerine alet etmişler. Yazıklar olsun. Bilgisayarda bile 480x800 çözünürlük yeterken, bu değerler telefon için neden yetmesin?gps denemedim ama piksel ve diger konuları cok abartmış bazi saflar ben kullanıyorum bir sıkıntı yok kotulemek istemis birileri
Kendiniz ek programlar yükleyiniz. Sygic ve iGo gibi. En verimlisi iGo.Arkadaslar ben de s3 mini aldim ancak navigasyon uygulamasina girdigimde acilmayip beni google haritalara yonlendiriyo bilgi verebilecek olan var mi acaba?
S2 bilindiği üzere 2011 modelli bir ürün. Güncellemelerinin devam edeceği belli bile değil. S2'dense S3 Mini tercihimdir.S2 yimi onerirsiniz yoksa s3 miniyimi ?
Forumda anlatımları ve kurulumları mevcut.yeni galaxy s3 mini aldım.navigasyon programı yüklemek istiyorum.yardımcı olurmusunuz.
Üzgünüm ama bir bilgim yokNeden calismiyor peki bilginiz var mi?
Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum. Ama kafana takılan bazı sorular var. Internette yapılan yorumlarda genellikle görüntüsü berbat deniliyor, pikselleri sayılıyor diye yorumlar var. Gerçekten öylemi. Birde benim için önemli olan gps ve wi-fi çekimi nasıl? Ben lg optimus black aldım wi-fi çekimi süper ama gps bağlantısı berbat tı hatta bağlanmıyordu bende bir hafta sorsa telefonu iade ettim. Şimdi yeni tel araştırıyorum. Dediğim gibi gps uydu bağlantısı iyi olan bir cihaz arıyorum. S3 mini bu konuda nasıl? Kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Şuan 2012 satışları itibariyle Nokia piyasadaki yerini Samsung'a bırakmış durumda- - - Eklendi - - -
yok arkadaşım öyle piksel sayılmıyor. neden böyle bir haber çıkarıyorlar anlamış değilim. bence git telefonu incele, sende anlıcaksın ne demek istediğimi. bilende konuşuyor bilmeyende.iphone'cular kötülüyor nokia'cılar kötülüyor.samsung böyle satmaya devam ederse 3-5 sene içinde nokia kapanabilir.saygılar.
Neden calismiyor peki bilginiz var mi?
turkiyede google nin navigation programi desteklenmedigi icin.
Söylediklerin çok doğru. Sırf kötülemek için, telefonu kendi pis emellerine alet etmişler. Yazıklar olsun. Bilgisayarda bile 480x800 çözünürlük yeterken, bu değerler telefon için neden yetmesin?
s3 minide adobe flaşh player yok. Yüklenebilirmi
Konunun ilk mesajında zaten Flash Player linkini vermiştim. İsterseniz oradan sorunsuz olarak indirebilirsiniz.s3 minide adobe flaşh player yok. Yüklenebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?